LUIZA MELENCU ESTE MOARTA

Inca o lovitura de teatru in cazul Caracal – a cata oare? – iar tot acest scenariu tragic in urma caruia doua adolescente si-au pierdut viata – ucise, conform propriilor declaratii, de Gheorghe Dinca, ”Monstrul din Caracal” – primeste inca o fila. Iar informatia este tulburatoare.

Familia Alexandrei Macesanu a fost chemata la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al adolescentei, numai ca parintii acesteia au refuzat sa preia documentul. ”Decizia familiei mele, dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clara: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoastem decesul Alexandrei in acel butoi”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

Parintii si unchiul Alexandreispera ca fata este inca in viata, cu toate ca Gheorghe Dinca a povestit, in fata anchetatorilor, cu lux de amanunte, cum a rapit-o, sechestrat-o si ucis-o. Ulterior, acesta a incinerat trupul Alexandrei Macesanu intr-un cuptor improvizat, iar medicii legisti au prelevat ramasite umane si le-au trimis la INML pentru a fi expertizate. Specialistii INML au transmis ca ADN-ul Alexandrei a fost descoperit, insa familia spera ca fata este, totusi, in viata.

Alexandra Macesanu a fost scoasa de pe lista cu persoane disparute, un demers logic daca tinem cont ca autoritatile au eliberat si un certificat de deces al adolescentei.

loading...
Adevarata bomba abia acum vine. Chiar daca moartea Luizei Melencu nu a fost confirmata de catre autoritati, nici numele ei nu mai apare pe lista persoanelor disparute. Or asta nu poate insemna decat ca anchetatorii stiu ce s-a intamplat cu Luiza Melencu si, din punctul lor de vedere, este – la randul ei – moarta. Asta si pentru ca, daca ar fi fost in viata, anchetatorii ar fi trebuit sa ofere deja primele informatii despre ce s-a intamplat cu ea si unde se afla.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro