Mama copilului mort la Pecinega, filmata in discoteca.

Imagini socante au aparut pe internet! La nici o luna de la moartea lui Iulian Alexandru Bitica, copilul din Pecineaga care a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de dejectii, mama lui pare sa se distreze pe cinste in discoteca din comuna.

Femeia ar fi fost filmata in timp ce dansa si mai multe persoane care o cunosc au declarat ca au vazut-o sambata seara la discoteca, exlcuzand varianta ca imaginile sa fie mai vechi. Pana acum, ea nu a facut niciun comentariu in legatura cu aceasta situatie neobisnuita.

Mama copilului de opt ani a acordat un interviu in cadul unei emisiuni si a lansat mai multe ipoteze. Femeia este de parere ca baiatul ei ar fi fost dat de acasa chiar de tatal lui, pentru a se razbuna pe ea.

Mama lui Iulian a povestit ca de cand s-a despartit de sotul ei nu mai avea voie sa isi vada copii si barbatul o certa pe concubina lui ori de cate ori lasa copii pe mana mamei.

loading...
De altfel, mama lui Iulian mai banuia ca baietelul ar fi plecat de acasa din cauza tatalui violent.

„Cea care mai are si ea vina este mama vitrega care s-a laudat ca ea il spala si ii da sa manance. Copilul meu s-ar fi plans la alti copii ca mama lui vitrega si tatal l-au lovit si nu voia sa se mai duca acasa, dar copilul s-a intors in ziua aia acasa.”, a declarat mama lui Iulian.

„Copii mi-au dat drumul la mana cand l-au vazut pe tatal lor si au zis: ‘mami, tati o sa ne bata daca ne vede cu tine sau in cel mai rau caz o sa ne trimita la tine, dar noua nu ne place pentru ca ne place cu mamaia si tataia.”, a mai declarat femeia in urma cu cateva saptamani, inainte ca Iulian sa fie gasit fara suflare in bazin, scrie wowbiz.ro.

Mai multe persoane au criticat-o dur pe mama lui Iulian Alexandru Bitica, copilul din Pecineaga care a fost gasit mort pe data de 8 noiembrie. „Cum sa faci asa ceva cand copilul tau este unde este?”, „Si in noaptea cand a disparut copilul lumea in sat zicea ca ea era in discoteca si tatal cauta copilul disperat”, „Din cate imi amintesc eu, copilul era in grija tatalui, nu? O fi golanca si ea, ca o mama nu face asa ceva dupa moartea copilului sau, insa nu era ea responsabila de copil, ci tatal acestuia”, sunt cateva dintre mesajele care au aparut pe Facebook in dreptul imaginilor.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro