Mama Luizei Melencu s-a prabusit. A fost transportata de urgenta la spital

Mama Luizei Melencu a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Mama Luizei Melencu a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Craiova. Tatal femeii a sunat la 112 dupa ce a vazut ca fiica lui se simte foarte rau si ii curgea mult sange din nas, potrivit Adevarul.
Monica Melencu, mama Luizei Melencu, nu a reusit sa isi gaseasca linistea si lupta in continuarea sa isi gaseasca fiica, despre care spune mereu ca ar fi in viata.

Sarbatorile au fost cu atat mai grele pentru ea si intreaga familie, fara prezenta Luizei alaturi de ei.

„A fost o perioada grea. Monica a suferit mult. Astazi (sambata, n.r.) am vazut ca era foarte palida si pe seara din senin a inceput sa-i curga sange din nas care nu se mai oprea. Sunt disperat cand vad ca se prabuseste, ca nu mai are forta. Ne-am speriat si am sunat la 112?, a declarat bunicul Luizei

loading...
Monica Melencu a fost transportata la spital. Medicii spun ca femeia avea tensiunea foarte mare, dar in cele din urma au reusit sa o stabilizeze.
Mama Luizei a refuzat sa ramana internata, mentionand ca luni, 30 decembrie, va merge sa studieze dosarul fetei sale.
„M-au chemat pe 30 decembrie. Ma voi duce sa studiez ultima parte. Vreau sa vad totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu traieste, dar nu-l cauta nimeni. 2020 imi va aduce copilul acasa. Veti vedea”, a spus Monica Melencu, conform sursei citate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro