Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, fotografie rara pe Instagram de cand tatal ei era in viata

Meadow Walker si-a obisnuit deja fanii cu fotografiile emotionante din trecutul ei. Ce-i drept are un motiv intemeiat, deoarece aceasta si-a pierdut tatal intr-un grav accident, in anul 2013.

Meadow Walker pare sa fie foarte afectata de moartea tatalui ei, celebrul actor din franciza Fast & Furious, Paul Walker. Aceasta posteaza fotografii din trecutul ei, cand era un copil, dar si poze alaturi de tatal ei, care a murit intr-un accident in anul 2013, in California – SUA.

Fiica regretatului actor a postat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram, cand era mica, iar poza a strans aproape 100.000 de aprecieri si multe reactii emotionante.

In anul 2015, Meadow Walker a creat fundatia Paul Walker care are ca scop protejarea oceanelor si a animalelor salbatice si oferirea de subventii si burse studentilor si cercetatorilor in stiintele marine.

Recent, Cody, fratele lui Paul Walker, a facut dezvaluiri despre relatia pe care actorul o avea cu fiica acestuia, Meadow, care avea 15 ani cand tatal ei si-a pierdut viata in teribiul accident din 2013.

loading...
,,Adora sa fie tata. Era atat de mandru de ea. Meadow se mutase in California cu doar un an inainte de moartea lui pentru a locui cu el. Pana atunci Meadow locuise cu mama ei in Hawaii, dar la 14 ani a decis ca se simte mai apropiata de Paul, asa ca a cerut sa locuiasca cu el.”, a povestit Cody Walker in documentar.

Si mama actorului, Cheryl, a rememorat relatia pe care Paul o avea cu fiica lui.

,,La un moment dat Meadow a trebuit sa mearga la un bal organizat de scoala. Paul a ajutat-o sa se pregateasca, apoi l-a ajutat pe baiatul care o insotea sa isi aranjeze butoniera. I-a condus acolo cu masina lui. Era un tata foarte mandru si voia ca fiica lui sa fie fericita. A fost un moment atat de dragut. […] In dimineata in care a murit, Paul si Meadow au luat micul dejun impreuna, dupa care au venit in vizita la noi… […] Meadow era lumea lui Paul. Niciun parinte nu si-a iubit copilul mai mult decat a iubit-o Paul pe ea…”, a rememorat Cheryl.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro