Nicolae Guta si-a tatuat din nou fata. Cum au reactionat fanii

Nicolae Guta si-a deschis apetitul pentru tatuaj dupe ce si-a scris numele pe frunte si a hotarat sa-si mai faca inca unul.

Dupa ce si-a tatuat gresit numele pe frunte si a scris „Niculae” in loc de Nicolae, manelistul a simtit sa-si scrie pe frunte un mesaj cu o semnificatie aparte.

Artistul si-a tatuat pe frunte un intreg citat: „Iubirea vietii mele, Iubitul meu tata” este noul tatauj al lui Nicolae Guta, de pe frunte.

Manelistul este foarte mandru de infatislarea sa si a postat o fotografie pe Facebook. Fanii nu i-au judecat decizia apreciindu-i curajul de a face tot ce ii trece prin minte.

loading...
„Gata tiai pus stampila pe frunte, Guta!”, „Nu stiu de ce si pentru ce ti-ai tatutat asa ceva regele meu, dar daca ai facut-o asta e acum, tot respectul si tot binele din lume iti doresc ?”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Mai mult, internautii au observat ca mai are un tatuaj facut recent, pe mana dreapta. Nicolae Guta si-a tatuat in acel loc numele celui de-al 11-lea copil, Eden.

Tatuajul lui Nicolae Guta a provocat furtuna in lumea manelelor, dupa ce un celebru producator a spus ca ”regele” il copiaza pe Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei.

Aparitia lui Nicolae Guta cu un tatuaj cu numele lui mic pe fata a creat tensiuni neasteptate in lumea manelelor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro