OANA ROMAN A SPUS ADEVARUL DESPRE DESPARTIREA DE SOTUL EI

O perioada dificila in viata Oanei Roman, dupa ce vedeta a postat un mesaj-suroriza in mediul online si a anuntat separarea de Marius Elisei. Nu a scris cuvantul ”divort”, dar recunoaste ca aceasta neasteptata separare ar trebuie sa ”lamureasca” unele semne de intrebare.

Oana nu doreste sa dezvolte un astfel de subiect sentimental care isi pune o amprenta negativa asupra vietii de zi cu zi si este constienta ca numai timpul ar putea sa ”decida” care va fi evolutia in ceea ce priveste relatia ei cu Marius. Fetita celor doi trebuie sa fie protejata si sa beneficieze de dragostea si sprijinul ambilor parinti. Iar Oana Roman, asa cum marturiseste, trece printr-o perioada in care este obligata sa analizeze foarte bine intreaga situatie.

”Am avut un sfarsit de an cu foarte multa treaba si cu foarte multe ganduri, framantari sufletesti. Cel mai mult ma deranjeaza acum ca ma simt epuizata, am nevoie de odihna. Nu doresc sa discut public acest lucru. Nu am vorbit despre divort, ci despre o separare care este menita sa lamureasca niste lucruri. Nu stiu ce va fi, din acest motiv nu vreau sa dezvolt subiectul. Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile si atunci cand eu voi fi lamurita pe deplin, atunci evident ca voi spune acest lucru. Sunt intr-o perioada in care analizez situatia.

Marius este foarte prezent in viata fetitei, el are foarte multa grija de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot” , a spus Oana Roman la ”Star Matinal”.

loading...
Chiar daca s-a batut moneda pe separarea dintre Oana Roman si Marius Elisei, vedeta considera ca ”nu este sfarsitul lumii”. A existat o perioada foarte lunga in care au fost luate in calcul toate variantele si, punand relasia lor intr-o balanta, Oana Roman transmite ca a fost vorba despre cea mai buna decizie care putea fi luata.

„A fost o zi in care am anuntat ca eu si Marius ne-am separat, dar sa stiti ca nu este sfarsitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luata dupa foarte multa gandire, dupa foarte mult timp in care am pus in balanta totul si cred ca este cea mai buna decizie, atat pentru el, cat si pentru mine. Cred ca fiecare meritam sa fim fericiti si mai ales cred ca Iza merita sa fie fericita”, a marturisit Oana Roman.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro