Oana Roman, prima aparitie dupa ce a anuntat despartirea de Marius Elisei

Fiica Mioarei Roman a avut o aparitie spectaculoasa.

La cateva zile dupa ce a anuntat ca mariajul cu Marius Elisei nu mai functioneaza si a dezvaluit pe i retea de socializare ca se desparte de el, Oana Roman a avut o aparitie de vis la un eveniment monden.

Fiica Mioarei Roman a radiat intr-o rochie care i-a pus in evidenta talia, dar si picioarele subtiri. Vedeta a ales o pereche de pantofi decupati in partea din fata.

„Si am ajuns si la eveniment. La editia cu numarul 1 am luat de la ei singurul premiu primit vreodata! Anul asta este randul altor oameni pe care ii admir!”, a scris Oana in dreptul imaginii.

loading...
Si daca zilele trecute Oana a fost jignita in fel si chip dupa ce a ales sa faca o sedinta foto imbracata in lenjerie de noapte, de data aceasta Oana a primit o multime de aprecieri din partea celor care ii urmaresc postarile.

„Oana esti o femeie minunata , un exemplu pt.multe femei ..Succes in tot ce ti-ai propus!! / Esti superba!!!! Si cel mai important este ca esti o persoana buna!!! Ai un suflet minunat!!! Mult succes in continuare si muulta sanatate!!!/ Felicitari Oana, infloresti pe zi ce trece .??”

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro