Oana Roman se separa de Marius Elisei, dupa sapte ani de relatie

Oana Roman a anuntat ca a decis sa se separe de sotul sau, Marius Elisei, dupa sapte ani de relatie.

Anuntul a fost facut de Oana Roman pe contul sau de Facebook. „Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare ! Am scris-o si am Sters-o apoi! Din pacate o fac pana la urma!Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodata nu am fost ipocrita si nu am mimat sau pozat in fericirea perfecta asa cum se face pe retelele sociale.

Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodata.Prefer sa aflati de la mine decat din zvonuri sau speculatii. In aproape 7 ani de relatie am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata, dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste incercari si-au pus amprenta asupra noastra si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care intre noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu”, a scris vedeta in mediul online. Oana Roman a explicat ca decizia de a se separa a fost comuna. Ea si Marius Elisei vor continua sa aiba o relatie buna de dragul fiicei lor, Maria Isabela.
loading...
„Am decis de comun acord sa ne separam! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun ramane acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amandurora din toate punctele de vedere . Cand parintii mei au divortat, tata a decis sa intrerupa orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris . Vreau ca Isabela sa NU traiasca aceasta suferinta si imi doresc ca relatia noastra ca parinti sa ramana una civilizata si de prietenie in a putea sa ne crestem in mod responsabil copilul. Marius a fost langa mine cand nu a fost nimeni, s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trait multe lucruri frumoase si pentru asta il respect si il voi respecta toata viata mea! Imi doresc sa avem maturitatea de a face impreuna ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem”, a adaugat ea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro