OANA ROMAN SI MARIUS ELISEI, DIN NOU IMPREUNA

Oana Roman a anuntat in mediul online ca ea si Marius Elisei s-au separat, in schimb a tinut sa precizeze ca nu a pronuntat cuvantul ”divort”. Oana a mai spus ca isi doreste ca ”relatia de parinti” sa fie una absolut normala si civilizata, pe primul plan fiind binele fetitei lor.

Oana Roman este decisa sa ”ingroape securea razboiului”, insa nu la nivel amoros – acolo unde a dat de inteles ca au existat probleme care au dus la separarea de Marius -, ci la nivel uman. Declara ca are foarte multe vizite de facut si ca de Craciun va sta acasa, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o casa noua. Iar binele fetitei lor este mai presus de toate.

„Fac ce fac oamenii de sarbatori… stau acasa, in primul rand. Este primul Craciun in casa noua, am vizite de facut, nenumarate… plec la munte de Revelion, ma intorc in Bucuresti pentru ca merg cu niste prieteni intr-o locatie de care eu ma ocup, printre altele si dupa, pana spre sfantul Ion, poate mai reusesc sa mai trag o fuga undeva, vreo 2-4 zile”, a declarat Oana Roman.
loading...
Oficial… sunt despartiti. Dar, in pofida tuturor discutiilor din ultima paerioada, Oana Roman si Marius Elisei vor petrece impreuna sarbatorile de iarna care bat la usa. Aceasta hotarare este argumentata de dorinta ca fetita lor sa nu simta lipsa niciunuia dintre ei in aceasta perioada importanta din an. Fiica fostului premier al Romaniei a marturisit ca abia asteapta sa isi incheie proiectele si sa se bucure de zilele libere de la sfarsitul lui 2019.
“Este cel mai important este sa termin proiectele pe anul asta, sa ma ocup de Iza si sa urmeze vacanta pe care o astept de multi ani, pentru ca anul asta, am zis ca de la Craciun, pana dupa Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toti timp impreuna, pentru ca asa e bine si frumos si normal si o sa ne petrecem si Craciunul impreuna, si Revelionul. Eu am organizat sa o duc la munte, pentru ca recunosc, eu, in primul rand veam nevoie de linste si de odihna”, a declarat Oana Roman in timpului matinalului de la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro