Razvan Botezatu s-a casatorit in Germania.

Razvan Botezatu s-a casatorit cu barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp. Fostul prezentator de la Antena Stars si-a cunoscut iubitul in Germania, iar acum locuieste cu acesta, departe de Romania.

Razvan a fost cerut in casatorie de iubitul lui si a acceptat. Anuntul neasteptat a fost facut pe una dintre retelele de socializare: „Am fost cerut in casatorie” . La scurt timp dupa ce a facut marele anunt, Razvan a postat prima imagine cu verigheta, ceea ce inseamna ca nunta a avut deja loc. Razvan Botezatu s-a casatorit in mare secret.

Fostul prezentator TV de la Antena Stars a postat si prima imagine cu el si iubitul, in care se saruta, fara ca acestuia sa i se vada fata, potrivit VIVA!
loading...
Fostul prezentator TV si-a asumat ca este gay, chiar daca a fost sigur ca se vor declansa un val de reactii si controverse. Acum, Razvan Botezatu s-a casatorit si se considera cel mai fericit barbat. „Presupun ca nu trebuie sa va explic ca faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am nascut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum sa ne descurcam. Recunosc: am fost speriat multi ani. Ca prezentator de televiziune am fost incurajat sa fiu eu insumi. Sunt si in Romania barbati care au marturisit public ca sunt GAY. Imi apreciez intimitatea si stiu ca o deschid cu aceste linii, ca voi deschide Cutia Pandorei.
Puteti sa pariati ca voi fi speriat de ce va urma… si de cati oameni vor mai ramane langa mine cand aceste declaratii vor deveni publice. Dar voi trai cu consecintele. Voi trai alaturi de oamenii care ma accepta, voi trai alaturi de cei pentru care o prietenie nu se masoara in felul in care alegem sa ne traim dragostea(…), a spus Razvan Botezatu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro