Reactia dura a lui Nicolae Guta cand a aflat ca Beyonce de Romania e suspecta de cancer

Nicolae Guta nu mai vrea sa auda de fetita pe care o are cu Beyonce de Romania

Nicolae Guta s-a certat cu Beyonce de Romania si s-a despartit de ea si de atunci nu mai vrea sa auda nici de fosta lui iubita, nici de fetita pe care o au impreuna, micuta Anais.

Manelistul nu se mai intereseaza deloc de fetita lui cu Beyonce. Ba mai mult, acum cativa ani, cand fosta lui iubita era suspecta de cancer, Nicolae Guta i-a transmis un mesaj dur, spunandu-i sa nu se bazeze pe el pentru ca nu se va ocupa de cresterea lui Anais.

„Daca mori, nu ma intereseaza ce se intampla cu ce lasi dupa tine. Sa rezolvi problema copilului, sa il creasca mama ta”, i-a transmis Guta fostei iubite.

loading...
La vremea respectiva, Beyonce de Romania era suspecta de cancer si astepta cu mari emotii rezultatul investigatiilor facute.
„Am mai avut probleme si la sani, dar si genital. Am mai fost suspecta de cancer. Ma doare acolo si cand ma spal. Ma gandesc la copilul meu, nu la mine. Acum ma gandesc la cancer, la ce este in interior. Ma gandesc numai la Anais, nu ma mai gandesc la sani, la reconstructie. Daca este cancer ce o sa ma fac? Ce o sa faca copilul meu fara mine?”, spunea atunci Madalina, supranumita Beyonce de Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro