Reactia lui Mugurel Sfetcu, baiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, dupa ce a aflat ca a murit Cornel Gales

Vestea ca a murit Cornel Gales a ajuns si la urechile lui Mugurel Sfetcu, baiatul cel mare al Ilenei Ciuculete. Barbatul nu se afla intr-o relatie buna cu fostul sot al mamei sale, mai ales ca au ajuns la scandal pe avere dupa moartea interpretei de muzica populara.

S-au certat la televizor si nu numai pe averea Ilenei Ciuculete, iar Cornel Gales trebuia sa plateasca despagubiri baietiilor fostei sotii. Mugurel Sfetcu a aflat de moartea barbatului si nu a zis nimic de rau de acesta, ba chiar a zis ca-i pare rau ca s-a stins din viata in acest mod, potrivit cancan.ro.

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, Mugurel si Cristi Sfetcu au ajuns la cutite cu Cornel Gales. Cei doi baieti se luptau pe avere cu ‘tatal vitreg’. Cornel Gales ar fi trebuit sa le plateasca despagubiri celor doi baieti, insa baiatul cel mare al Ilenei Ciuculete nici nu se mai gandeste la asa ceva in astfel de momente.

Fostul sot al Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul intr-un accident de masina tragic petrecut in Spania. Cornel Gales a murit la doi ani dupa ce sotia lui s-a stins din viata, fiind rapusa de o boala nemiloasa.

loading...
De o buna perioada, Cornel Gales se mutase in Spania, unde locuia alaturi de Vivi, femeia care l-a ajutat sa treaca peste moartea interpretei de muzica populara. Fostul sot al Ilenei Ciuculete a fost intr-o relatie cu femeia la scurt timp dupa ce sotia lui s-a stins din viata.

Cornel Gales a murit intr-un accident de masina, iar vestea trista a fost confirmata.

„Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeul sa il odihneasca.’, a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

De inmormantarea lui Cornel Gales se va ocupa Vivi, iubita lui. Potrivit informatiilor aparute in presa, ea a fost singura care a fost alaturi de acesta in ultimii doi ani.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro