Secretul pe care Cornel Gales il duce in mormant.

Cornel Gales avea o fiica, rezultata din prima casatorie. Fostul sot al Ilenei Ciuculete nu era deloc in relatii bune cu fosta familie, iar Claudia chiar l-a dat in judecata pentru banii de pensie alimentara.

Cornel Gales ar fi abandonat-o pe fiica sa secreta in urma cu multi ani, pe cand avea doar patru ani. In 2007, cand Claudia Gales avea 20 de ani, si-a dat tatal in judecata pentru banii de pensie alimentara. Cornel Gales nu avea deloc o parere buna despre singura lui fiica si chiar a declarat in mod public sa fie lasat in pace.

Cornel Gales spunea ca fiica ei si fosta sotie au bani necesari si el a platit pensie alimentara la timp. Nu voia sa mai aiba de-aface cu ele si se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea si mama ei, care nu e deloc saraca, fiindca are doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini, cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, a declarat pe atunci Cornel Gales, potrivit Spynews.ro.

loading...
Dupa ce Cornel Gales a decedat intr-un accident de masina, petrecut in Spania, Claudia Gales ar putea mosteni toata averea tatalui sau. Lui Cornel Gales i s-a cuvenit, conform legii, jumatatea de casa ca sot. De asemenea, el a primit si o patrime din jumatatea de vila ce-i revenea Ilenei, dar si o cota-parte din drepturile de autor.

Pe de alta parte, Cornel Gales si fiii regretatei sotii ale sale au avut o relatie extrem de tensionata dupa moartea solistei. Baietii Ilenei sustineau pe o parte ca Gales nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma ca i-a fost alaturi 25 de ani si ca ar fi normal ca lucrurile sa se imparta cu el.

Amintim ca Gales a murit duminica, intr-un accident de masina care s-a produs in Spania. Fostul sot al cantaretei de muzica populara a ajuns in cele din urma sa se judece cu baietii sotiei sale pentru bunurile ramase in urma ei. Fiii lui Ciuculete l-au acuzat atunci ca Gales a vandut o vila de 200.000 de euro fara acordul lor.

De asemenea, barbatul ar fi vandut si aproximativ 3 kilograme de bijuterii din aur, posete, zeci de perechi de pantofi, haine de blana in valoare de 5.000 de euro si costume populare in valoare de 40.000 de euro.

loading...
Magistratii au decis in anul 2018 ca impartirea averii Ilenei va fi totusi intre cei doi fii si Cornel. Cel din urma a fost obligat de judecatori sa le plateasca baietilor cate 34.000 de euro, cota-parte din imobilul pe care l-a vandut cu suma de 91.000 de euro, dar si 6.000 de lei din drepturile de autor. Al doilea termen al procesului trebuia sa fie la mijlocul lunii acesteia.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro