SOCRUL ANDREEI BALAN, CONDAMNAT LA INCHISOARE

Sotul celebrei cantarete Andreea Balan a reusit sa depaseasca momente infioratoare de care a avut parte in familie. Un subiect extrem de sensibil pentru actorul George Burcea. Ioan Burcea, tatal sau, a facut puscarie, dupa ce si-a omorat cu brutalitate concubina.

S-a publicat o serie de intamplari terifiante din viata actorului George Burcea. Totul a pornit de la marturisirea sotului Andreei Balan despre viata tumultuoasa si plina de batai pe care mama sa a avut-o alaturi de tatal lui. Femeia a fost, dupa cum am aratat intr-un articol anterior, taiata cu cutitul si a abia a scapat cu viata.

Reporterii au intrat pe firul povestii si au descoperit noi amanunte socante. Ioan Burcea si-a omorat concubina cu 25 de lovituri de cutit, intr-un acces de furie. Actorul George Burcea avea trei saptamani de viata cand nenorocirea a avut loc. Dupa crima comisa, barbatul a fost arestat si a intrat la inchisoare.

„Crima a avut loc in 1988. El a fost arestat atunci. A fost o intreaga tragedie. Mama lui George a plecat de acasa cu cei patru copii. L-au parasit chiar dupa moartea tatalui lui Ioan. El devenise violent si nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese batuta rau, i-a crestat capul cu cutitul, a trecut prin niste orori ingrozitoare. Ioan avea o amanta care, din cate stim, il parasise si ea. Atunci s-a enervat, s-a dus si a omorat-o „, au declarat surse apropiate familiei

loading...
Ioan Burcea a intrat la inchisoare, si-a ispasit pedeapsa, iar in prezent se afla in libertate. Barbatul a divortat de mama lui George imediat dupa ce a intrat la inchisoare, cu conditia sa ramana la el doi dintre cei patru copii. Astfel, George Burcea si sora cea mare au ramas la mama, iar ceilalti doi frati, o fata si un baiat, la tata. Cei din urma au fost ingrijiti de bunica paterna pana la iesirea barbatului din inchisoare.

In urma cu cateva luni, George Burcea si tatal sau, Ioan Burcea, s-au intalnit, in ideea ca barbatul, poate, si-a schimbat comportamentul peste ani si regreta ce a facut in trecut. Sursele noastre ne-au relatat ca tatal artistului s-a enervat in urma unor observatii facute de fiul sau si a scos un cutit cu care a vrut sa-l omoare.

Sotul Andreei Balan a reactionat la timp: s-a aparat si a reusit sa fuga, scapand cu viata din situatia neprevazuta. O ruda apropiata a familiei, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, ne-a dat detalii incredibile despre relatia dintre George Burcea si tatal sau.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a pastrat legatura cu el si nici nu cred ca mai vrea, mai ales dupa cele intamplate. A scos pur si simplu cutitul sa-l taie. Ei s-au intalnit pentru ca George s-a gandit ca exista remuscari pentru tot ce a facut, dar Ioan a raspuns violent si a vrut sa-l omoare. Asta nu mai este tata!”, a declarat ruda lui George Burcea

„Ei, ca familie, au fost o familie in care au indurat multe. Si George, si ceilalti trei frati ai lui, si mama lui. A fost cumplit pentru ei. Stiu ca pe mama lui George a si taiat-o cu cutitul in timpul casatoriei. Ea a ajuns de urgenta la spital, era sa moara. Au trecut prin multe. Baiatul asta este painea lui Dumnezeu, nu il mosteneste. Nu si-a lasat familia. Este un copil modest, a fost langa mama lui mereu. Credeti-ma, nimeni nu ar fi rezistat langa un asemenea om.

Mama lui George si Ioan au divortat pana la urma, dar demult. Ei au mult timp de cand nu mai sunt impreuna, George si sora lui au fost crescuti de mama, care i-a format ce sunt astazi. Dupa tot ce a patimit, femeia s-a imbolnavit, a fost rau. Acum e mai bine, dar nu poti uita asa ceva. Sa te fereasca Dumnezeu”, a mai spus sursa citata

George Burcea va lansa, in 2020, un roman despre violenta domestica, inspirat din viata familiei sale, in special din ororile la care a fost supusa mama lui, pe care o considera o adevarata eroina.

„Voi iesi cu o carte, un roman pe care il scriu acum. O poveste adevarata despre violenta domestica. Un subiect inspirat din viata mamei mele. Am cateva campanii de informare in ceea ce priveste violenta domestica, pe care doresc sa le desfasor, dupa care imi doresc sa vin si cu un film, sa vad daca e serial sau este un film artistic, tot despre violenta domestica.

loading...
Este un subiect care m-a marcat, un subiect care intereseaza si o poveste care cred eu ca poate sa inspire lumea. Am depasit ceea ce s-a intamplat, fiind puternic, mergand mai departe si dorind mereu sa-mi depasesc conditia. Am ajutat-o pe mama mea si incerc sa fiu mereu langa ea pentru a-i tine energia sus. Povestea mamei poate sa inspire povestile altor mii si milioane de femei, atat din Romania, cat si din afara. As vrea ca si femeile, dar si barbatii, sa vada ca se poate trece peste orice atata timp cat mintea iti este puternica.

Tatal meu a fost foarte violent in familia noastra. O batea pe mama foarte des, a indurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt impreuna de foarte multi ani, s-au despartit in urma cu ceva timp.

Ceea ce s-a intamplat m-a facut sa imi doresc sa lupt pentru viata mea, sa devin un om mai bun si sa realizez ceva cu viata mea. Toate lucrurile acestea violente, toata viata mea si cat a indurat mama de la tata o sa le gasiti in cartea mea.

Imi doresc sa fie vizibile pentru a schimba lumea in bine”, a declarat George Burcea.

Actorul George Burcea a mai trecut printr-o drama, dupa ce sotia lui, Andreea Balan, a fost la un pas de moarte in timpul nasterii celei de-a doua fetite a cuplului. Cantareata a fost salvata ca prin minune de medicii de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania, dupa ce a primit diagnosticul de embolie cu lichid amniotic (ELA). O complicatie foarte grava a sarcinii, caracterizata prin dispnee, dureri toracice, edem pulmonar, soc, coagulare intravasculara diseminata (CID) si frecvent deces matern si/sau fetal.

Se presupune ca ELA s-ar datora trecerii de lichid amniotic in circulatia materna. Rata de mortalitate materna este de 61 – 86%; sechelaritatea neurologica: 85% la supravietuitoare; supravietuirea neonatala: 70%.

sursa” cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro