Ultimele cuvinte ale lui Cornel Gales

Ce i-a spus unui prieten Cornel Gales inainte de accident.

Cornel Gales a murit lasand in urma sa multe intrebari fara raspuns. Sotul Ilenei Ciuculete s-a stins tocmai in Spania, in urma unui accident de masina.

Cu putin timp inainte de accidentul fatal, Cornel Gales s-ar fi confesat unui prieten. Din cate se pare, vaduvul Ilenei Ciuculete i-a marturisit amicului sau ca nu este speriat de moarte, dupa ce, in urma cu doi ani si jumatate, sotia lui si-a dat ultima suflare chiar in bratele lui.

„Pot sa mor oricand. Dupa ce Zanica si-a dat ultima suflare in bratele mele, nu mai imi e frica de moarte. Regret doar ca nu am avut o relatie mai buna cu fiica mea. Am ajutat-o cat am putut, doar ca mama ei nu a fost dispusa la mai mult”, s-ar fi confesat Cornel Gales prietenului sau, cu doar cateva zile inainte de accidentul in care si-a gasit sfarsitul, potrivit cancan.ro.

loading...
Mirela Radu, una dintre prietenele Ilenei Ciuculete, si ea interpreta de muzica populara, din Craiova, a vorbit despre aceasta disparitie.
„Este trist, sincer credeam ca sunt doar zvonuri. Acum si-a gasit linistea adevarata langa femeia care l-a iubit. Un cuplu pe care l-am admirat mult. Se potriveau de minune si se completau unul pe celalalt. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l ierte de pacate!”, a declarat Mirela Radu, indragita interpreta din Craiova.

Fosta iubita a lui Cornel Gales, distrusa de durere! O apropiata a povestit prin ce trece femeia!

Moartea fulgeratoare a lui Cornel Gales, chiar in pragul Sarbatorilor, a intristat foarte multi romani. Barbatul era simpatizat de sute de mii fani ai Ilenei Ciuculete, iar viata lui a fost atent urmarita de publicul de pe plaiurile mioritice.

Chiar daca a suferit enorm dupa indragita artista, se stia ca barbatul si-a refacut viata sentimentala alaturi de sefa lui, Viviana, o femeie extrem de discreta, care a vorbit doar de cateva ori despre legatura cu Gales. S-a aflat insa, in urma cu cateva zile, ca protagonistii nostri erau despartiti de ceva timp, dar erau prieteni buni si se sunau destul de des.

„Viviana era extrem de atasata de Cornel, chiar daca nu mai erau impreuna. Aveau o relatie civilizata si mai vorbeau la telefon. De cand a aflat ca a murit Cornel, Vivi e distrusa. Plange, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai machiaza…Tot ce-si doreste acum este ca fostul ei iubit sa aiba parte de o inmormantare decenta si sa se odihneasca in pace”, a declarat o apropiata a Vivianei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro