Unde petrec Cristi Borcea si Valentina Pelinel de Anul Nou.

Cristi Borcea petrece Revelionul la Poiana Brasov alaturi de copiii lui si de Valentina Pelinel. De Craciun, fostul finantator al echipei de fotbal Dinamo a fost invitat la masa festiva de prima consoarta, Mihaela, cu care a construit afacerile.

Cristi Borcea se bucura de fiecare moment, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Peste trei saptamani, va implini 50 de ani si pana atunci se bucura de vacanta. Afaceristul este la munte cu familia si prietenii. Fostul actionar la echipei de fotbal Dinamo va petrece Revelionul la Poiana Brasov. Ca si anul trecut, Cristi Borcea si-a strans langa el copiii din toate casniciile. Va petrece trecerea dintre ani alaturi de Valentina Pelinel, dar si de mezinele familiei, gemenele Indira si Rania. Ca sa arate ca este este un tata modern, Borcea le-a facut celor mici un om de zapada. Mai mult, cei mici vor fi dusi si la Dino Park din Rasnov si vor fi plimbati si cu trasura trasa de cai.

Cei mici vor atentie si dragalasenie, cei mari bani. Ca asa e-n viata! Important e sa fie toti sanatosi, macar sa cheltuie banii pe obiecte, pe lucruri, decat pe altceva.

Cristi Borcea stie cum e sa ai probleme de sanatate. Tocmai a facut in Spania o detoxifiere si incearca in continuare, dupa ani buni, sa-si rezolve angoasele cu somnul. Cristi Borcea si Valentina Pelinel au trei copii. „Inca nu am decis daca sa mai facem” Familia Borcea este construita pe tiparul celor din filmele de la Hollywood. Ultima sotie, Valentina, este prietena cu prima, Mihaela, iar Cristi a acceptat invitatia primei sotii la cina festiva de Craciun. Chiar daca acolo s-a aflat si iubitul Mihaelei.

loading...
Cu totii au stat la masa, au ciocnit un pahar de sampanie si au impartit cadouri. Mai mult, cei noua copii, cati are Cristi Borcea, sunt prieteni, se joaca impreuna si isi fac cadouri. Omul de afaceri a marturisit ca a ramas fidel ideii expuse in primul interviu acordat dupa eliberare in toamna anului trecut, in Libertatea, cand a afirmat: Valentina este ultima femeie din viata mea. Doar cu ea voi mai face copii! Cristi Borcea, afacerist: Acum, ne-a declarat, usor amuzat:
„Inca nu am decis daca sa mai facem copii, am luat o pauza. Cand si daca vor mai veni, vom vedea! Suntem fericiti, oricum”, a spus Borcea. Cristi si Valentina au trei copii, Milan si gemenele Indira si Rania.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro