A murit Cristina Topescu! Fosta realizatoare tv a fost gasita moarta in casa

Cristina Topescu a murit, au anuntat surse apropiate familiei, duminica seara. Fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Topescu, avea 59 de ani.

A murit Cristina Topescu. Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit duminica seara, in locuinta ei.

Cristina Topescu a fost gasita se pare de un vecin, care a si anuntat la 112. Era moarta in pat, sustin surse din Antena3.

De altfel, conform aceleiasi surse, decesul Cristinei Topescu survenise de ceva timp, poate chiar zile. Vecinii spun ca nu o mai vazusera pe Cristina Topescu de circa trei saptamani.

Cristina Topescu avea 59 de ani, era o cunoscuta jurnalista si prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Topescu.

loading...
„A fost gasita in pat, decedata de ceva vreme. Nu a murit astazi. Apropiatii nu au mai vazut-o de ceva vreme. Nu suferea de vreo boala cronica. Medicul legist este asteptat la ea acasa acum”, a declarat Sergiu Cora la postul citat.

Din primele informatii nu au existat urme de violenta pe trupul jurnalistei.

Imediat dupa ce s-a aflat vestea tragica a serii, mai multe masini de politie au venit la locuinta fostei realizatoare tv. De asemenea, pe strada casei unde locuia jurnalista Cristina Topescu, s-au adunat foarte multi oameni, iar accesul este blocat.

Cristina Topescu a fost absolventa a Facultatii de Limbi Straine, sectia engleza – italiana, din cadrul Universitatii Bucuresti. De mica, aflata in preajma marelui crainic Cristian Topescu, a fost atrasa de mirajul micului ecran, in perioada 1970 – 1979 aparand in nenumarate emisiuni pentru copii si tineret produse la TVR.

O vreme, dupa terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale „Contemporanul” (corector) si „Cinema”. In plus, facea si traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video.

In vara anului 1989 a incercat sa ajunga clandestin in Germania (unde se afla mama sa, prima sotie a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsa la granita, astfel ca, mai multe luni le-a petrecut in penitenciar, fiind eliberata la inceputul lui 1990, cand democratia s-a instalat si in Romania.

A revenit in televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, apoi La Prima Tv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro