ABI TALENT II DA „FATALA” LUI ALEX VELEA

Scandalul a inceput in urma cu aproximativ 10 zile, dupa un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, intr-un mall din Capitala. Apoi, cei doi s-au ”razboit”, crunt, pe Instagram. Cel ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar si de sotia lui Alex Velea, Antonia. Aceasta nu a rezistat si l-a facut praf pe Abi.

Rau de gura, tanarul de 19 ani aflat in plina glorie printre pustii mondeni a lovit din nou: i-a dat ”fatala” lui Alex Velea, tinta numarul 1 a lui.

Alex Velea a iesit, la un moment dat, din peisaj, pentru ca, spun apropiatii lui, nu a mai vrut sa-si puna mintea cu pustiul. Doar ca Abi continua ”recitalul”. A vorbit in direct la Antena Stars, unde a povestit mai multe, adevarate sau nu.

„Eu n-am nimic de impartit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu il mai stie nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet si se vorbeste numai de mine incontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni pana azi”, a spus Abi Talent.

loading...
„Lumea se uita la Asia Express, nu la Alex Velea. Ca daca se uita la Alex Velea, ii dadea like pe Instagram. Eu am cele mai multe like-uri din Romania, peste 200-300 de mii”, a mai spus Abi despre participarea lui Alex Velea la celebrul show tv.

Iar in final, Antonia a fost aceea care a avut de ”suferit”. „Stiti ce face Antonia? Imi da mesaje pe Instagram, ma injura si dupa aia imi da block. Normal ca le am (n.r. mesajele), in telefon”, a lovit Abi Talent.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro