ADRIAN MINUNE „SI-A TRAS” BOLID DE PESTE 350.000 DE EURO

Atunci cand vine vorba de arogante, Adrian Minune e numarul unu! Si cum banii vin „fara numar, fara numar” in conturile manelistului, ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de ei, dupa bunul tau plac?

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciati manelisti de la noi. Si la evenimente, dar si in viata reala, demonstreaza tot timpul ca este mare boss de boss! Si, pentru ca se respecta si duce mereu o viata de magnat, dar si de…imparat, vorba cantecului, isi cumpara tot ce-i mai bun si mai frumos si nu se uita niciodata la bani, atunci cand vine vorba de familia sa, dar si de placerile sale.

Tocmai pentru ca isi permite, Adrian Minune „si-a tras” un bolid de peste 350.000 de euro, o adevarata bijuterie pe patru roti, cu ajutorul careia face furori pe strazile din Capitala! Este vorba despre un Lamborghini rosu, de toata frumusetea, de iti este mai mare dragul sa il privesti! Si, pentru ca o asemenea achizitie nu merita sa fie tinuta ascunsa, pe contul sau de pe retelele de socializare, Adrian Minune a postat cateva fotografii cu bolidul sau de lux, dar si o descriere prin care le spune oamenilor ca si-a cumparat ceea ce a meritat.
loading...
„Ceva frumos pt un om care munceste de mic” a scris Adrian Minune, in dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe contul sau de pe retelele de socializare. In numai cateva minute, imaginile postate de manelist au adunat o multime de like-uri, caci fanii lui Adrian Minune au fost incantati sa vada noua achizitie a artistului si l-au felicitat pentru alegerea facuta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro