Alex Bodi, dezvaluiri surprinzatoare despre declinul lui si despre relatia cu Bianca Dragusanu

Alex Bodi a oferit un interviu sincer in cadrul emisiunii Teo Show. A vorbit despre relatia cu Bianca Dragusanu, despre gelozie, dar si despre cea mai grea perioada prin care a trecut.

Alex Bodi pare sa aiba tot, dar putini stiu ca a trecut si prin clipe foarte grele. E casatorit cu Bianca Dragusanu, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, are destui bani cat sa traiasca fara grija zilei de maine si este tatal a doua fetite superbe.

Alex Bodi a povestit la Teo Show despre una dintre cele mai grele perioade din viata lui, atunci cand nu ii mergea bine nici pe plan profesional si nici pe plan personal.

„In 2012 am avut parte de o lovitura foart puternica, am avut un declin pe toate partile. Parintii mei s-au suparat pe mine, mi-am pierdut afacerile, am pierdut bani si m-am desprtit si de mama fiicei mele mari. A durat sa imi revin, dar mi-am dat seama ca nu am de ales. Multi s-au bucurat de esecul meu (…)”, a povestit Alex Bodi la Teo Show.

loading...
„Nu as accepta inselatul. Tradarea poate fi nu neaparat fizica. Minciuna, ipocrizia m-ar deranja pe mine foarte tare. Nu imi doresc sa platesc cu aceeasi moneda pentru ca si eu am facut greseli si poate nu am fost „rasplatit” cu aceeasi chestie. Toti gresim, e uman sa gresesti.

Intr-o relatie, pot fi orice. Si rau si bun, prieten, amant, sot, cel mai mare clovn posibil. Pot fi si cel mai mare dusman, sunt razbunator.

Gelozia apare involuntar. Nu am parte cu Bianca pe chestia asta, mi le spune mie, cand i se pare ei sau vede ceva din exterior, dar nu prea face. De exemplu, mergi la o cina, vine cineva, se asaza langa ea si poate nu stie ca sunt cu ea sau poate ii trimite cineva un buchet de flori… Gelozia poate fi si provocata intentionat. Eu incerc sa fiu linistit si sa explic”, a explicat Alex Bodi la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro