Alex Bodi si-a deschis o noua afacere in Spania!

Alex Bodi si-a deschis o noua afacere in Spania, acolo unde s-au stabilit cei din familia sa.

Alex Bodi si-a deschis o noua afacere in Spania, la inceputul acestui an. Este vorba despre un spatiu larg de distractie pentru copii si adolescenti, cu zone de joaca, sala dedicata organizarii de evenimente si o cantina.

Localul, care se afla in Coslada, langa Madrid, a fost inaugurat pe 10 ianuarie, camd intrarea a fost libera. De afacere se ocupa sora lui Bodi, Sonia, care e stabilita de mai bine de zece ani in Spania.

Ea manageriaza si alta afacere in care Bodi a investit, un magazin care comercializeaza carnuri, aflat in localitatea spaniola Villabilla, situata langa Alcala de Henares, orasul in care sunt stabiliti Sonia si parintii sai.

loading...
S-a dezvaluit recent ca sotul Biancai Dragusanu are functia de supervizor la Relatii Internationale la compania specializata in vanzarea de aur de 24 de carate sub forma de microlingouri. El are statutul unui partener in companie, incasand aproximativ 170.000 de dolari pe an, adica aproximativ 14.000 de dolari pe luna. La acest venit se mai adauga si diverse bonusuri pe care Bodi le poate incasa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro