Alexandru Cumpanasu, atac dur dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia

Gheorghe Dinca a declarat ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Alexandru Cumpanasu a publicat un mesaj dur pe pagina lui de Facebook.

Alexandru Cumpanasu a publicat un mesaj dur pe pagina lui de Facebook, dupoa ce a aflat ca Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia cu privire la ce s-a intamplat cu Luiza Melencu. Desi initial marturisise ca a ucis-o pe adolescenta de 18 ani din Caracal, in urma cu cateva zile el a spus ca, de fapt, nu a comis aceasta crima.

„Panica mare in clanurile Baboi si Dinca? Atat eu cat si altii ne apropiem de ADEVAR, lucru ce i-a facut sa dispere. Sa ameninte in stanga si-n dreapta, sa plateasca pe oricine oricat. Este finalul?

Puteti sa-mi spuneti de ce procurorii DIICOT au asteptat 4 ZILE pana sa afle unde este Luiza Melencu dupa anuntul ca Dinca vrea sa-si schimbe declaratia? Nu ar fi fost normal sa il fi luat in primele 10 minute cu antemergator si sa afle ce s-a intamplat cu fata si unde este? Va rog. Spuneti-mi dumneavoastra ce se intampla in tara asta.

loading...
P.S.: Unele scursuri umane au crezut ca eu am candidat pentru putere sau avantaje. NU. Si spre deosebire de multi papagali, eu de aici din societatea civila voi lupta pentru TERMINAREA CLANURILOR si a terorii asupra copiiilor nostri. Pentru ca eu am avut si am o CAUZA. Si oricine vine alaturi cu buna intentie este binevenit”, este mesajul pe care l-a publicat Alexandru Cumpanasui pe pagina lui de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro