Anamaria Prodan a recunoscut ce avere are. Suma e enorma

Anamaria Prodan adora sa se rasfete in lux, iar in ultimii ani pare ca a facut si un hobby din a-si etala viata opulenta.

Anamaria Prodan adora sa se rasfete in lux, iar in ultimii ani pare ca a facut si un hobby din a-si etala viata opulenta.

Si nu are niciun fel de remuscare!

Sotia lui Reghe este adeptul vorbei „Dupa munca si rasplata!”, motiv pentru care nu este afectata de gurile rele care o critica pentru sumele enorme pe care le cheltuie pe bijuterii sau genti.

loading...
„Am evoluat! E normal sa am mai multe bratari in fiecare an, ca muncesc. Eu si cand eram mica, aveam lant de aur, cand lumea nu stie ce e aia. Eu fac parte din aia din Forbes care nu isi doresc sa apara. Eu am bani, am avere. Iti dai seama ca stiu cati bani am, ca ii socotesc. Daca acum as renunta la meseria mea, as trai pentru inca 20 de vieti. Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan.

„Eu fara banii lui Reghecampf si banii de la mama, eu singura as putea trai din 10 milioane de euro”, a mai adaugat ea la o emisiune TV.

Anamaria Prodan a petrecut sarbatorile de iarna in Dubai alaturi de sotul ei, fiul cel mic, Bebe si Sarah. Conform obiceiului, excentrica impresara a si postat fotografii de la petrecerea dintre ani, de la localul in care a ales sa fie impreuna cu cei mai importanti oameni din viata ei pana la tinutele spectaculoase.

Imediat dupa petrecerea de Anul Nou, pentru Prodanca a mai avut loc o noua chermeza. Ieri, Ana si-a sarbatorit ziua de nume, si, la fel, cu mare fast! ”Putini stiu ca ma cheama si Ioana, dar cine ma cunoaste bine, ma suna de fiecare data si vine sa fie alaturi de mine, atunci cand sunt in tara, iar in momentele in care ma aflu in Emirate sau in America, ma sarbatoreste cum se cuvine”, povestea vedeta intr-un interviu dat in urma cu putina vreme pentru kfetele.ro

Cum era de asteptat, Anamaria Prodan a primit un cadou de fita de la Reghe! Este vorba despre o pereche de pantofi, semnata de un celebru designer din Marea Britanie, al carei cost se ridica la o suma destul de maricica, in conditiile in care vorbim despre model, editie noua, stiletto negri cu tinte aurii, undeva in jurul a 1500 de euro! ”Erau favoritii ei, si sotul, care o iubeste ca pe ochii din cap, a tinut sa ii cumpere si sa ii ofere intr-o zi atat de importanta pentru Ana”, au dezvaluit prietenii familiei Reghecampf pentru WOWbiz.ro!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro