ANAMARIA PRODAN, PRIMELE DECLARATII DESPRE RELATIA PE CARE O ARE CU ABI TALENT

Anamaria Prodan a vorbit despre relatia pe care o are cu Abi Talent, care e in top pe YouTube cu muzica trap pe care o face. Tanarul artist se afla in plin scandal cu Alex Velea si si-au transmis numeroase mesaje acide.

Contactata, Anamaria Prodan a marturisit ca l-a cunoscut pe Abi Talent prin intermediul partenerului ei de afaceri Adrian Thiess. Celebra impresara a spus despre vedeta YouTube ca are mult talent si ca datorita acestui lucru, dar si cu sprijunul lui Adrian Tiess, Abi Talent va avea in curand o cariera foarte frumoasa.

“Abi Talent este un pusti foarte, foarte talentat pe partea asta de trap. Mie imi e greu sa inteleg muzica asta dupa 15 ani de pian ?, dar este un trend. Partenerul meu, Adrian Thiess il ajuta sa-si faca o cariera de vis. Thiess raspunde de partea asta din companie. El este nr. 1 pe partea de management artisti”, a declarat Anamaria Prodan

Piesa cu care s-a lansat in urma cu un an, “Papuci Gucci” a facut singura 22 milioane vizualizari. Abi Talent a devenit practic star peste noapte, iar solicitarile pentru concerte nu au intarziat sa apara. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat ca pustiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

loading...
“Acum trei luni a iesit pe piata muzicala melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc in trending, acolo unde am si ramas mult timp. Ma asculta fel si fel de oameni, pusti de generala, de liceu si golani. Imi place asta. Talentul meu nu se refera doar la talentul muzical, eu cand zic: «talent», zic: «haz, finete, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat tanarul artist in urma cu ceva timp pentru spynews.ro.

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reusit sa stranga peste 55 milioane vizualizari – o cifra la care artisti consacrati de la noi doar viseaza.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro