Andra, mesaj emotionant de ziua lui Catalin Maruta

Catalin Maruta implineste astazi 42 de ani, iar sotia sa, Andra, i-a pregatit o surpiza impresionanta si i-a transmis un mesaj pe masura.

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai unite si indragite cupluri din showbizz-ul autohton, totodata fiind apreciati si pentru discretia de care dau dovada cu privire la relatia lor. Cei doi sunt casatoriti de 11 ani si au impreuna doi copii minunati, David, in varsta de 8 ani, si Eva, 4 ani, care, se pare, le calca pe urme, fiica lor, avand deja vlog la 4 ani.

Andra a inceput sa-si surprinda sotul cu diferite cadouri inca de la miezul noptii, iar de dimineata i-a facut o declaratie de dragoste sub forma unei urari de ziua lui: “E ziua lui si intotdeauna vreau sa sarbatoresc de parca ar fi si a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La multi ani, dragul meu. Esti tot ce mi-am dorit! ”, – a scris Andra pe retelele de socializare, acolo unde a adaugat si o fotografie cu ei doi. Cu toate ca atunci s-au cunoscut, nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ba mai mult, Andrei i-au displacut total pletele prezentatorului TV. Ulterior, Catalin a aparut in videoclipul piesei „Baietii si fetele” pe care o canta Andra, insa nici atunci nu s-a aprins flacara iubirii.
loading...
A durat doi ani pana ce Andra si Catalin si-au dat seama ca exista o atractie intre ei si abia atunci au dat frau liber sentimentelor si au inceput relatia. Intre timp Catalin s-a tuns si se pare ca noul look a fost pe placul Andrei care a inceput sa-l vada cu alti ochi.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro