Andreea Marin mai are un baietel si o fetita, in afara de Violeta

Violeta nu este singurul copil al Andreei Marin. Vedeta mai are atat un baietel, cat si o fetita, alaturi de fiica ei biologica cu Stefan Banica Jr. Totodata, „zana surprizelor”, asa cum este recunoscuta fosta prezentatoare a facut totul public, la momentul respectiv. Cu mai multi ani in urma s-a aflat adevarul impresionant, despre cateva gesturi marinimoase facute de catre frumoasa vedeta TV.

Andreea Marin este cu adevarat o persoana cu suflet mare, de aceea si-a dorit sa ajute asa cum a putut, de cate ori a avut ocazia. In trecut, fosta prezentatoare s-a implicat de cateva ori in cazuri sociale, atat in Romania, cat si peste hotare. Multi dintre fanii vedetei cunosc detalii despre fiica biologica a acesteia, Violeta, cu care ea se mandreste foarte mult. Putini isi amintesc, insa, ca bruneta a adoptat o fetita si un baietel, cu mai bine de un deceniu in urma.

Desi nu a fost vorba despre niste adoptii in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca Andreea Marin nu i-a luat acasa pe micuti, aceasta a contribuit foarte mult, din punct de vedere financiar si emotional. Fosta prezentatoare a fost si ambasador al UNICEF si a fost de-a dreptul impresionata de cazurile copiilor din tarile africane. De aceea, a decis sa acorde o mana de ajutor si a adoptat o fetita in anul 2008, din Kenya, iar in 2010 un baietel, din China.
loading...
Copiii in ajutorul carora a sarit Andreea Marin au trecut de varsta majoratului si aceasta a pastrat vie conexiunea dintre ei. Mai ales ca a contribuit si la educatia lor, pe parcursul anilor. “Tin legatura cu ei, merg la scoala si sunt bine, acum au un viitor. Am grija de ei, dar nu vreau sa ma laud cu asta”, marturisea vedeta in urma cu mai mult timp, potrivit libertatea.ro.
„Am un baietel in China si o fetita in Kenya. Acum sunt mari si ma bucur ca am putut sa pun umarul si eu, alaturi de alti parinti din intreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru ca problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sanatate si la sistemul educational. Practic daca nu ai sansa sa fii educat asa cum se cuvine, nu iti creezi o sansa reala pentru viitorul tau. N-ai cum sa cresti. Conteaza si unde te nasti”, mai marturisea Andreea Marin, la vremea respectiva.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro