Andreea Tonciu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a dezbracat pentru Botezatu

Andreea Tonciu a venit in platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities” cu o tinuta prea cuminte pentru personalitatea ei, motiv pentru care juratii au pus-o sa se dezbrace.

Momente incendiare in cadrul premierei Bravo, ai Stil! Celebrities Andreea Tonciu a fost printre primele vedete care a defilat si spre suprinderea tuturor a venit cu o tinuta foarte cuminte.

Vedeta a declarat atat in spotul de prezentare cat si in platou ca si-a schimbat stilul si ca este mai cuminte de cand este mama. Insa acest lucru nu i-a induplecat pe juratii care au pus-o sa se dezbrace de geaca care ii acoperea sanii apetisanti.

Maria: Nu te vad. Nu este genul tau. Pe tine te stim toti. Nu te regasesc in genul asta.
Andreea Tonciu: Pai ti-am zis ca mi-am schimbat stilul.

loading...
Raluca de la Bambi: Sora mea, ne stim de foarte multi ani. Ne-am certat, ne-am impacat, cine stie, poate la fel o sa se intample si in proiectul asta. In mare imi place, Andreea s-a schimbat foarte mult. Imi place ca ai evoluat de cand esti mama si sotie. Se vede ca iti e benefic.

Daca de gura colegelor a scapat, nu s-a intamplat la fel si in cazul juratilor care au luat-o la intrebari pe Andreea Tonciu.

Raluca: Tu ai venit aici, chitita sa ne spui „Am venit astazi pentru ca sunt sotie si mama” Nu ma intelege gresit, eu am un copil de 17 ani. Niciodata pe acest parcurs nu m-am schimbat. Am fost tot eu, nu ne schimbam acum pentru ca asa a zis sotul. Ba, noi nu putem sa fim altcineva, in esenta. Eu va incurajez sa fiti voi pentru ca telespectatorii vor vedea atitudinea asta fake. Eu astazi nu o sa fiu pe wow si pe alea pentru ca mi-am schimbat stilul.

„Eu tot sunt, uite”, moment in care Andreea Tonciu si-a aratat decolteul generos acoperit de geaca neagra.

Raluca: Lasati atitudinea de genul. Terminati-va cu chestiile astea. Andreea, mie imi place. Sper sa te vad forta show-ul asta.

Catalin Botezatu: Ce ai venit cu gecuta aia? Da-o jos.

loading...
Incurajata de restul concurentelor si de jurati, Andreea Tonciu a aruncat geaca jos de pe ea.

Concurenta a primit trei stelute din partea juratilor Bravo ai Stil!Celebrities.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro