ANTONIA I-A RASPUNS LUI ABI TALENT, DUPA CE A UMILIT-O IN PUBLIC

Antonia “l-a facut “knockout” pe Abi Talent in urma unor mesaje pe care i le-a transmis la scurt timp dupa ce tanarul a umilit-o in public. In acelasi timp, cantareata a dezvaluit cum a decurs o intalnire intre ei, care a avut loc in urma cu ceva timp. Mai mult, partenera de viata a lui Alex Velea l-a avertizat pe Abi Talent pentru rautatile gratuite facute la adresa familiei sale.

In razboiul inceput cu Alex Velea, Abi Talent a atacat-o dur si pe Antonia, iar artista a reactionat destul de delicat in comparatie cu umilinta la care a fost supusa de tanarul care s-a apucat de muzica, dupa ce a renuntat la scoala dupa opt clase.

“Informeaza-te inainte sa vorbesti” este primul mesaj transmis de Antonia pe Instagram Stories la scurt timp dupa replicile acide ale lui Abi Talent.

Ulterior, cand Abi Talent a facut public un mesaj video in care a spus ironic: “Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon”, dupa care a inceput sa rada isteric, Antonia i-a transmis intr-o postare urcata pe Story-ul de la Instagram ca nu are nevoie de respectul sau si a povestit cum s-a comportat contoversatul artist intr-o zi in care s-au intalnit intamplator.

loading...
“N-am nevoie de respectul tau! Te-am vazut o data (nu stiam cu ce te ocupi) si m-ai rugat sa facem o poza… O sa te coste tupeul asta ieftin. Esti exact cum zice Velea: Un mascarici. Regele Mascaricilor!”, a scris Antonia pe Instagram Stories.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro