Armin Nicoara si Claudia Puican si-au lansat clipul filmat in Dubai!

Armin Nicoara si Claudia Puican, iubita lui oficiala, au lansat, zilele trecute, un nou videoclip, unul dedicat unei melodii de dragoste.

Armin Nicoara recunoaste ca, pe langa faptul ca are o relatie cu Claudia Puican, ea va fi artista cu care va colabora de acum inainte, inlocuind-o definitiv pe Vladuta Lupau.

”Acum vreau sa scot o melodie de dragoste, de suferinta, alaturi de Claudia. Vreau sa anunt inca de pe acum ca nu fac nicio aluzie in piesa cu pricina la Vladuta Lupau, mai ales ca, totusi, o cant alaturi de frumoasa mea iubita”, ne-a spus, acum cateva zile, Armin Nicoara.

Lansarea clipului melodiei ”Ti-am daruit iubite dragostea” pare sa beneficieze de cea mai buna reclama cu putinta, Armin Nicoara fiind implicat intr-un scandal colosal cu Vladuta Lupau. Mai mult, clipul cu pricina, turnat in Dubai, intr-una dintre vacantele pe care le-a avut in compania iubitei oficiale, Claudia Puican, filmat in intregime de Armin Nicoara, pare sa se bucure de un succes de zile mari, cei doi artisti laudandu-se deja ca au reusit sa intre in trendurile Youtube.

loading...
In alta ordine de idei, Armin Nicoara, desi a filmat anul trecut imaginile din clip, pe vremea cand se afisa mai rar cu frumoasa Claudia Puican, pare ca a mizat cat a putut de mult pe formele apetisante ale blondei, cu atat mai mult cu cat par ”augmentate” si de interventiile unor medici esteticieni talentati, cantareata de muzica populara fiind surprinsa in costum de baie sau in rochii care sa arate ca are cu ce se lauda cand vine vorba de decolteu.

Promovarea piesei, facuta intr-un live pe contul de socializare al lui Armin Nicoara, secondat de Claudia Puican, a fost facuta si ea sugerandu-se ca este una dedicata pentru cei care sufera din dragoste.

”Nu are nimeni de unde sa stie ce s-a intamplat intre mine si Vladuta. Daca s-a intamplat ceva, eu, ca barbat, nu o sa ma laud, nu te poti lauda cu asa ceva. Mai bine o sa spun ca nu am avut nicio relatie cu ea, decat sa spun ca am facut si am dres. Eu, ca barbat, nu pot sa ma laud cu asa ceva, chiar daca a fost, chiar daca nu a fost… Trebuie sa fiu nebun la cap”, ne-a spus, in exclusivitate, Armin Nicoara. Mai mult decat atat, ne-a explicat Armin Nicoara el nu intelege de ce Vladuta Lupau este suparata pe el, mai ales ca a fost discret din cale afara. ”Totul a inceput din cauza ei. Nici nu stiu… Am plecat la schi si, in acea dimineata, am vazut articolul in care ea vorbea urat de mine, ca ea m-a ridicat pe mine, ca nu ar putea avea o relatie cu un om cat mana ei… Dar nu stiu de ce a inceput ea sa povesteasca, cui i-a povestit, dar eu nu ma bag. (…) Noi am placut la public foarte mult, ne-am inteles foarte bine… Adica, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, daca era o melodie asa, mai de dragoste, normal ca ne comportam pe scena… Dar nu vreau sa dau mai multe amanunte”, ne-a marturisit Armin Nicoara despre scandalul cu Vladuta Lupau.

Cu toate acestea, ne-a precizat saxofonistul, rabdarea lui nu este… infinita. ”In ultima vreme am mai vorbit cu Vladuta, dar mai mult pe cearta, asa”, ne-a explicat Armin Nicoara, recunoscand astfel, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca tine legatura cu artista. Dar, totodata, l-a enervat reactia sotului Vladutei Lupau dupa ce acesta i-a postat mesaje pe contul lui de socializare, Armin Nicoara explicand clar ca nu accepta sa se bage altii in scandalul cu artista si a precizat ca informatiile WOWbiz.ro cu privire la iubita lui, cantareata Claudia Puican, sunt adevarate. ”Claudia este iubita mea de ceva timp. In scandalul asta, nu a avut ce sa faca… Ma stiam cu Vladuta inainte de ea si i-am spus sa nu se bage. Nu i-am dat voie sa se bage, chiar daca prietenul lui Vladuta (de fapt, sotul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, n. red.) mi-a comentat pe pagina. I-am sters mesajul pentru ca nu am vrut sa ii dau apa la moara… Dar el nici nu stie ce s-a intamplat, poate e ceva ce el nu stie. Eu vin si zic ”nu. Nu, nu”, dar daca el continua, atunci… nu stiu ce o sa zic, poate o sa zic si eu ceva”, a mai spus, pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoara, sugerand ca ar avea suficient de multe de impartasit despre lucrurile intamplate in compania artistei Vladuta Lupau.

”Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrisor Rustem. Imi amintesc ca Vladuta Lupau si Armin Nicoara au stat, atunci, in Bucuresti, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au facut filosofie la hotel, doar ei doi, intr-o camera? Adica, mai toti cei care au fost la petrecerea la care au cantat au observat ca sunt impreuna, dar nimeni nu zicea nimic, se obisnuieste printre muzicanti sa se mai lege o relatie… Iar ei doi, trei zile, desi nunta a durat doar una, la Bucuresti, singuri, singurei? Si mai se comportau si ca doi porumbei…”, ne-a spus Leo de la Strehaia despre ce s-a intamplat intre Armin Nicoara si Vladuta Lupau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro