Avem detaliile impacarii dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp!

Impacarea dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp este, pare-se, mai dulce ca niciodata, cei doi profitand de zilele libere pentru a merge in Elvetia, sa se bucure de iarna si de peisajele de vis de pe acolo.

Evident, intre cei doi, zilele acestea, s-au purtat negocieri cat se poate de serioase, Carmen de la Salciua avand o serie de conditii ”grele” pentru Culita Sterp, cu atat mai mult cu cat ultima perioada a fost extrem de agitata pentru amandoi.

Ajunsi in Elvetia alaturi de sora si de cumnatul manelistului, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au avut o discutie cat se poate de serioasa cu privire la viitorul lor, senzuala artista fiind extrem de fericita ca fostul ei sot i-a acceptat toate conditiile pentru a reusi sa aiba impreuna o relatie serioasa si care sa nu fie marcata de scandaluri asa cum s-a intamplat in trecut. Evident, dupa ce Culita Sterp i-a acceptat toate conditiile, Carmen de la Salciua a fost mai fericita ca niciodata si a impartasit cele obtinute cu cei apropiati ei.

”Carmen de la Salciua si Culita Sterp au decis sa mearga, din nou, la Biserica, sa isi sfinteasca verighetele la care au renuntat dupa divort. Ea este convinsa ca daca va face acest pas, lucurrile se vor linisti intre ei, mai ales ca ea este foarte credincioasa. Dupa ce vor face acest pas si vor fi, din nou, uniti in fata lui Dumnezeu, iar apoi se vor muta impreuna Carmen vrea sa treaca la urmatorul pas, iar Culita pare chiar incantat de idee. M;ai exact, carmen isi doreste un copil, simte ca ar fi momentul si este convinsa ca nu va lipsi prea mult de pe scena. Iar Culita a acceptat tot ce a cerut Carmen, de aceea au si decis sa se afiseze atat de mult in vacanta, deja ei o numesc luna de miere”, ne-a spus, in exclusivitate, o persoana apropiata de cei doi.

loading...
Dupa ce au aparut primele imagini de la ziua de nastere ale frumoasei Carmen de la Salciua, publicate in exclusivitate de WOWbiz.ro, in care Culita Sterp parea sa fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat sa comenteze relatia pe care o au timp de cateva saptamani. Intr-un final, dupa indelungi negocieri, cei doi au recunoscut ca sunt impreuna. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua se purtau discutii, pe ascuns, cu cateva saptamani inainte ca relatia lor sa se concretizeze.

”Carmen si Culita vorbeau pe ascuns, la telefon. Banuiesc ca el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericita ca s-a intamplat asa. Au vorbit destul de mult, o faceau de fiecare data cand aveau cateva momente libere, de singuratate. Atunci au deschis discutia despre impacare, iar Carmen i-a pus cateva conditii”, ne-a spus, in exclusivitate, o persoana apropiata din preajma celor doi.

Mai mult decat atat, pentru a o convinge pe Carmen de la Salciua de intentiile sale cat se poate de onorabile, Culita Sterp a facut si o serie de gesturi care i-au dovedit artistei ca nu se joaca. ”A avut grija sa o lase mai moale cu Plusica, sa nu se mai vada cu ea. Carmen a vazut ca fostul ei sot nu glumea cu privire la relatia pe care si-o doreste cu ea, asa ca a inceput si ea sa se schimbe fata de Cosmin Isaila, sa raceasca treptat relatia. Apoi au discutat despre viitorul lor impreuna, iar Carmen i-a cerut un lucru cat se poate de simplu lui Culita: sa nu o mai insele vreodata. Iar el a jurat ca nu va mai calca stramb si a plusat marturisindu-i ca se gandeste la o familie mare alaturi de ea. Carmen, cand a auzit de asta, i-a si dat papucii lui Cosmin Isaila si s-a intors la Culita. Normal, Culita a facut, intre timp, toate demersurile pentru a-si linisti familia, mai ales ca cei din partea lui au facut-o praf pe Carmen cand era in divort de el”, ne-a mai spus sursa citata despre ce se petrecea intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro