Bianca de la ”Puterea dragostei”, criticata dur de fani

Bianca de la ”Puterea dragostei” a fost surprinsa intr-o ipostaza diferita fata de ce vedem la televizor. Unii fani au criticat-o dur.

Bianca Comanici si-a surprins fanii cu ipostaze diferite fata de ce arata pe sticla. Concurenta a aparut in mai multe dintre vlog-urile iubitului ei, Livian, fara pic de machiaj. Reactiile au fost impartite, multi dintre fanii Biancai au atacat-o pentru cum arata.

”Zici ca esti moartea nemachiata, Bianca! Ne-ai dezamagit!”, au scris telespectatorii emisiunii pe paginile oficiale ”Puterea Dragostei”.
Bianca de la ,,Puterea Dragostei” formeaza un cuplu cu Livian Pop, baiatul lui Nelson Mondialu.

Bianca si Livian de la ”Puterea Dragostei” sunt decisi sa traiasca impreuna si dupa ce vor fi eliminati sau se va termina show-ul in care s-au cunoscut si si-au dat seama ca se iubesc.

loading...
„De la relatia asta nu pot sa-mi doresc nimic mai mult. Am si intelegere, am si barbatie”, a spus Bianca.

Cei doi isi fac planuri de viitor impreuna.

”Deja ne-am apucat sa ne facem planuri… Avem nevoie de bani, ca sa ne luam o casa sa stam. Deja strangem bani pentru asta, chiar daca nu am stabilit exact unde vom locui. Eu vreau in Bucuresti, Livian spune sa stam in Bucuresti doar cateva luni, cred ca el ar vrea in Cluj. Dar, ca sa fiu sincera, eu as vrea sa ne mutam de tot in Bucuresti, nu stiu de ce am o frica de Cluj. Adica eu, ca moldoveanca, simt ca m-as intelege mai bine cu bucurestenii decat cu clujenii, nu prea simt sa am legaturi cu felul de a fi al ardelenilor. Dar vom vedea ce se va mai intampla”, ne-a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro