BIANCA DRAGUSANU, DIN NOU LA CUTITE CU SOTUL EI.

Cu doar cateva zile in urma, socotea cate rochii de mireasa va schimba la nunta, iar acum… Bianca Dragusanu si sotul ei se pare ca au inceput noul an cu stangul. Cand relatia lor parea ca e pe drumul cel bun, un nou conflict si-ar fi facut loc in viata lor, iar tema divortului a prins din nou contur

S-a intrat in posesia unor amanunte incredibile legate de controversata relatie de dragoste pe care o traieste Bianca Dragusanu

Potrivit unor surse, mariajul vedetei scartaie serios. Din cate se pare, un nou conflict a zdruncinat relatia dintre Bianca Dragusanu si sotul ei. Cu putina vreme in urma, fosta prezentatoare TV a dat de inteles ca lucrurile nu ar fi tocmai roz. Si asta pentru ca, in ultima perioada, si-a schimbat de mai multe ori numele de la contul de pe o retea de socializare. Asa cum a procedat in trecut de fiecare data cand s-a certat cu sotul ei, vedeta a revenit la numele cu care s-a consacrat, Dragusanu.

Mai mult decat atat, conform unor surse din anturajul Biancai, frumoasa blonda si-a exprimat regretul ca i-a mai acordat o sansa sotului ei. Bianca le-ar fi marturisit apropiatilor ca ii pare rau ca nu a semnat actele de divort in luna decembrie, atunci cand cei doi au fost programati la notar pentru desfacerea casatoriei.

loading...
”S-au certat recent si iar au adus in discutie divortul. Bianca este foarte furioasa si regreta ca n-a divortat in decembrie. Nu stiu daca de data asta cei doi o sa se impace”, a dezvaluit o persoana din anturajul vedetei.

”M-am detasat de lucrurile negative din viata mea si de oamenii care mi-au facut rau in viata mea, voluntar sau involuntar. Am inceput sa ma implic mult mai mult in ceea ce ma ajuta sa am un trai mai frumos. Am inceput anul acesta in forta. Atunci cand am vorbit depsre viata mea personala am gresit ca am dat prea multe amanunte, am dat prea putina importanta vietii profesionale. Sunt un om care si-a asumat mereu ceea ce a facut si a zis”, a declarat Bianca Dragusanu, intr-o emisiune TV.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”. La acel moment, ea a fost inlocuita cu Andreea Mantea. Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu afaceristul extravagant din Medias pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro