Bianca Dragusanu s-a facut de ras pe internet!

Bianca Dragusanu a interpretat gresit versurile unei melodii in engleza si a izbucnit pe Instagram.

Bianca Dragusanu a publicat pe pagina ei de Instagram cateva clipuri in care vorbea despre o melodie auzita la radio. Este vorba despre piesa „7 rings” a cantaretei Ariana Grande, pe care blondina a catalogat-o drept „cea mai proasta melodie din Univers”.

Unul dintre versurile melodiei cantate de Ariana Grande este „I want it, I got it” si face referire la faptul ca artista isi cumpara tot ceea ce isi doreste. De altfel, toata piesa este despre bani si despre cat de mult ii place sa fie bogata si sa imparta din averea ei cu prietenii. Bianca Dragusanu nu a inteles mesajul melodiei si a crezut ca artista vorbeste despre un barbat, nu despre obiecte, asa ca a luat foc.

„Auzi melodie! „Il vreau, il am!” Cred ca este cea mai proasta melodie din Univers care exista. „Il vreau, il am!” Sa mori tu?! Hai ca traficul asta a devenit o sursa de inspiratie pentru mine majora! Si cand zic majora, zic majora, stiti ce zic?

loading...
Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram si Snapchat. Stau si ma gandesc ca, daca nu ar fi, unele dintre voi ar trebui sa cantati melodia asta dinainte invers: „Il vreau, dar nu il am” sau „Il vreau, il am, dar dimineata cand ma trezesc s-ar putea sa nu il mai gasesc”. Mi s-a pus pata! (…) Sa revenim la melodia anterioara… Ia-l, fai! Ia-l si fa ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la sotul meu. Il vrei, ia-l! Cu filtru sau fara filtru, ai inteles?”, a spus Bianca Dragusanu pe pagina ei de Instagram, spre amuzamentul celor care au inteles versurile melodiei despre care vorbea frumoasa sotie a lui Alex Bodi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro