Bianca Dragusanu se marita cu Alex Bodi!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc, dupa desele certuri dintre ei, lasate si cu violenta.

„Eu ma pregatesc pentru nunta. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o sa fac un fel de prezentare de moda, pentru ca imi permit. Mi-am facut planuri, daca am atatea rochii de mireasa. M-am gandit sa schimb macar 5! Ma duc cu una la biserica, ma schimb in alta, mai stau doua ore ma schimb in alta, mai petrec 3 ore ma schimb in alta”, a spus Bianca Dragusanu la TV.

Bianca a dezvaluit cum va arata rochia ei de mireasa.
„La Biserica va fi cu maneci, ca esti totusi in Biserica. Dansul mirilor o sa o fac in a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul nasilor”, a dezvaluit celebra blonda.

Bianca Dragusanu a marturisit ca va fi furata la nunta, dand detalii si despre mult asteptatul moment din noaptea nuntii.

loading...
„Se fura mireasa in rochie lunga si se aduce mireasa in rochie scurta. Am vreo trei optiuni (n.r. nasi). Sunt pregatita. Nu degeaba mi-a fost trimis harul sa pot crea visele femeilor. Cu siguranta voi avea si eu filmul meu si nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat si am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai declarat Bianca Dragusanu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro