Bianca Dragusanu si Alex Bodi au planuri mari pentru 2020

el putin pentru moment, Bianca Dragusanu si Alex Bodi se inteleg foarte bine si-si doresc un copil. Au avut un an tensionat, au fost la un pas sa divorteze, si-au aruncat vorbe grele in public si chiar s-au agresat fizic, in plina strada. Toate au trecut, se pare, si in 2020, Bianca si Alex sunt pusi pe fapte mari.

‘El isi doreste un baiat, eu o fetita[…] Lucrurile astea le-am discutat dupa ce ne-am cunoscut, dupa o luna de zile’, a spus Bianca Dragusanu la o emisiune TV.

Bianca are o fetita de trei ani, Sofia Natalia, din casnicia cu Victor Slav, iar Alex Bodi are si el doua fetite din casnicii anterioare.

Din fotografiile postate pe retelele de socializare pare ca fetitele lor se inteleg foarte bine, iar Sofia a aparut in multe filmulete, pe contul de Instagram al mamei sale, in care se joaca alaturi de Alex.

loading...
Pe de alta parte, Bianca a mers in multe vacante impreuna cu Alex si fetele lui si, pentru ca una dintre ele este mai mare decat Sofia Natalia, blonda a mers la shopping cu ea si s-au distrat, ca fetele, prin magazinele de lux din Paris, de exemplu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro