Bianca Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities”si Stefan Farell s-au despartit

Bianca Rus, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a despartit de iubit, la numai cateva zile dupa ce si-au oficializat relatia. Vedeta este din nou singura.

In ultima perioada Bianca Rus parea ca isi gasise linistea si fericirea in bratele lui Stefan, insa, norocul nu pare sa fi fost de partea ei nici de data aceasta, intrucat cei doi s-au si departit.

Anuntul a fost facut chiar de Stefan Farell, pe retelele de socializare. Din acesta reiese ca cei doi au luat hotararea de comun acord, scrie cancan.ro.

„Dragii mei, Am stat si am cumpanit mult ce decizie sa iau in legatura cu relatia pe care o am cu Bianca. Multi dintre voi ma cunoasteti ca un om asumat si care ia decizii calculate. Sunt o persoana publica, am prieteni in toate ramurile modei, incepand de la designeri, pana la make-up artisti, am o agentie de modeling in care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat si format modele de talie nationala si internationala, sunt motorul si sufletul evenimentului de moda.

loading...
Avand in vedere ca aceste lucruri imi ocupa tot timpul, faptul ca nu cred in relatiile la distanta, diferentele dintre noi si interesele noastre, am decis in comun acord cu Bianca sa punem stop relatiei. Bianca e o fata buna si cred ca are dreptul sa fie fericita cu cineva care o merita, cineva care sa-i fie aproape atunci cand are nevoie.’, a precizat Stefan pe pagina sa Facebook.

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial in luna decembrie. La scurt timp dupa ce si-au unit destinele, artista a marturisit ca traieste un calvar alaturi de sotul ei si a hotarat ca este mai bine sa divorteze.

Dupa o serie de acuzatii si jigniri s-a ajuns la inevitabila despartire, magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti anuland actul de casatorie dupa cateva termene.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro