Ce a putut sa isi puna Ruby in bagaje in momentul in care a plecat la Survivor Romania

Ruby a plecat la Survivor Romania cu un geamantan in care a avut voie sa isi puna doar cinci chiloti!

Ruby, pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, a plecat in experienta vietii ei la Survivor Romania. Cantareata adora adrenalina si crede ca isi va duce la capat misiunea, in ciuda faptului ca, in Republica Dominicana, conditiile sunt foarte grele, poate exagerat de grele pentru o vedeta obisnuita cu luxul.

”Sunt hotarata, ambitioasa, ma bazez mult pe descarcarea de adrenalina si pe faptul ca imi place sa imi duc misiunile la bun sfarsit. Pentru orice recompensa, oricat de mica, va merita sa lupt din toate puterile. Sunt convinsa ca psihicul ma va ajuta cel mai mult in aceasta incercare”, a declarat artista despre strategia ei in momentul in care a acceptat sa participe in cel mai dur show de supravietuire al momentului.

Daca starea de spirit a cantaretei era extrem de buna inainte de a pune piciorul in Republica Dominicana, ei bine, situatia s-a schimbat radical atunci cand a aflat de la producatori ca in geamantan va trebui sa isi ia doar strictul necesar, nimic altceva.

loading...
Astfel ca, Ruby a surprins cu ce si-a pus in bagaj la Survivor Romania intr-un final. ”Avem voie sa ne luam cinci chiloti, cinci perechi de sosete, trei bluze cu maneca scurta, trei cu maneca lunga, trei colanti, trei perechi de pantaloni scurti si trei costume de baie. Si…atentie, nu ni le va da pe toate odata, ci doar cand se deterioreaza. Atat! Chin…ce sa zic”, a declarat indragita cantareata la emisiunea ”Stafeta mixta” de pe facebook!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro