Ce are tatuat Gheorghe Dinca

Detalii uluitoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca, referitor la cazul Caracal. Monstrul este catalogat ca un pradator unic la 66 de ani, iar in urma cu putin timp s-a aflat ce are scris pe organul genital.

Dezvalurile procurorilor sunt incredibile. Potrivit Romania TV, care a obtinut rechizitoriul in cazul lui Gheorghe Dinca, are scris cuvantul „LUX” pe organul sau genital. Potrivit anchetatorilor, Dinca era obsedat de propria virilitate. Pentru monstrul de la Caracal, femeia reprezenta doar un obiect folosit in satisfacerea nevoilor. „Reprezinta o preocupare dominanta in viata susnumitului, relatand multiple episoade in care a apelat la servicii de prostitutie, sau la partenere contra anumitor servicii, si chiar la relatii extraconjugale” se arata in rechizitoriu. Mai mult, monstrul de la Caracal avea si un tatuaj in sustinerea acestei idei. Gheorghe Dinca si-a tatuat in tinerete pe penis cuvantul LUX, tatuaj descoperit la prima examinare fizic efectuata la serviciul de medicina legala Olt.

„Doresc sa cunosc o persoana feminina, fara obligatii, sa locuiasca cu mine si sa ne mutam la munte”, a scris Gheorghe Dinca in afisele pe care le-ar fi distribuit in Caracal. In acelasi anunt, cel suspectat ca a ucis cu sange rece, le pune femeilor interesate inca o conditie: „doresc sa imi petrec restul vietii langa o gospodina”.

Cel mai de temut criminal al ultimilor ani, Gheorghe Dinca, racola femei prin anunturi matrimoniale. Inainte sa le rapeasca pe Luiza si pe Alexandra, a lipit prin Caracal anunturi in care se recomanda ca om serios, aflat in cautarea femeii care sa-i fie alaturi pana la sfarsitul vietii. Anchetatorii au gasit afisele printre mormanele de gunoaie din casa.

loading...
La nivelul anului 2019, la adresa din municipiul Caracal, locuia singur inculpatul DINCA GHEORGHE, pensionar, in varsta de 66 de ani, descris de cunoscuti ca fiind un om retras pana la izolare, care a muncit o perioada in propriul atelier auto deschis chiar la aceasta adresa, iar ulterior muncise in strainatate din anul 2002, in Vicenza – Italia. Tot el facilitase si membrilor familiei sale, respectiv sotie si cei patru copii, plecarea in aceeasi tara si gasirea de locuri de munca in aceeasi tara, arata procurorii in rechizitoriul in urma caruia Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata.
Dupa incetarea contractului de munca in Italia, inculpatul DINCA GHEORGHE a revenit in tara si a locuit singur la adresa respectiva (casa parintilor sai) si se ocupa in principal cu colectarea, prelucrarea si vanzarea de materiale feroase si neferoase, reparatii si vanzare de piese auto, pe care le comercializa in targurile de vechituri de pe raza judetelor Olt si Dolj. Relatia cu copiii si nepotii sai nu se mentine apropiata, iar sotia il vizita sporadic, circa o luna pe an, doar in concediu, de cele mai multe ori in preajma sarbatorilor, insa ii trimitea bani regulat pentru intretinere.

sursa: rtv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro