Ce avere avea Cristina Topescu si cui va ramane intreaga mostenire

Moartea Cristinei Topescu a socat o tara intreaga, jurnalista fiind gasita in casa fara suflare, dupa ce, dinainte de Anul Nou, nimeni nu mai avea o veste de la ea. In urma fiicei lui Cristian Topescu a ramas mama ei, care, in aceste zile va avea o sarcina foarte grea… Iata ce a ramas de pe urma jurnalistei si cine va mosteni averea Cristinei Topescu.

Duminica seara prima veste proasta a anului s-a viralizat in social media in doar cateva minute – jurnalista Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, prietenii si cunostintele nemaiavand vesti de la ea de pe 28 decembrie. Ultimul mesaj a fost trimis de Cristina pe WhatsApp, cu trei zile inainte de finele anului, si nu prevestea nimic bun: „Sunt la capatul puterilor…” Din nefericire, nu a fost de ajuns pentru a-i alarma pe apropiatii sai. Singurii care i-au stat alaturi tot timpul au fost cateii ei, pe care ii iubea atat de mult…

Crsitina Topescu traia destul de modest si isi impartea veniturile cu animalutele sale. Neavand sot si nici copii, toata agoniseala de o viata a jurnalistei ii va reveni mamei sale. Cristina mai avea doi frati vitregi (fiii lui Cristian Topescu), insa acestia nu au dreptul, evident, la mostenire. Inainte cu putin timp de a muri, Cristina Topescu se angajase la Ministerul Sanatatii, unde detinea functia de consilier pe probleme de comunicare si castiga 5.000 de lei, plus o indemnizatie de hrana, scrie cancan.ro.
loading...
Jurnalista mai detinea o firma (Fix Media Production SRL), ce avea ca obiect de activitate productia de filme cinematografice si video. Din pacate, anul fiscal 2018 a fost incheiat cu pierderi in valoare de 12.937 de le, iar in ultimul timp jurnalista se confrunta cu serioase probleme financiare, mai mentioneaza sursa citata.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro