Ce se intampla in aceste momente la mormantul Denisei Manelista

Inceputul anului 2020 a adus dupa sine o adevarata tragedie pentru familia greu incercata a regretatei Denisa Manelista, mormantul acesteia fiind mistuit de flacari.

”Stiu ca nu a fost intentionat, il vom reface si mai frumos decat era inainte. Ieri, dupa ce am aflat ce s-a intamplat, am facut planurile pentru cum va arata cand ne vonm apuca sa il renovam. Am si vorbit acolo, dar in perioada asta nu lucreaza nimeni, asa ca asteptam pana dupa Sf. Ion si, oricum, nu mai se poate face nimic, ca nu e vremea buna, si ninge, e si frig, nu se prea poate reconstrui acum”, ne-a spus, acum cateva zile, Florian, cumnatul Denisei Manelista.

Cu toate acestea, ne-a dezvaluit Florian, cumnatul Denisei, tatal cantaretei disparute in urma unei boli cumplite nu a mai rezistat sa vada dezastrul de la mormantul fiicei sale si, fara sa stea pe ganduri, s-a dus acolo sa repare ce se putea repara. ”Socrul meu a mers la mormant si, singur, pentru ca nu avea cine sa il ajute in perioada asta, cu atatea sarabtori si petreceri, a refacut acoperisul de la mormant.

Nu mai putea rezista sa vada ce e acolo, asa ca s-a apucat de treaba sambata si a terminat tot ce i-a stat in putere sa faca. De maine, ca s-a si vorbit deja, se va reincepe refacerea intregii structuri si a mormantului. Si placa s-a crapat din cauza flacarilor, asa ca va fi si ea refacuta, asa cum se cuvine. Asa cum am zis, va fi si mai maret decat a fost inainte”, ne-a spus, in exclusivitate, Florian, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

loading...
”Nu am facut foarte multe lucruri. Am avut grija insa sa impartim, sa isi aduca lumea aminte de ea. Am impartit, aici in Spania, unde stam, am facut pomana romanilor care aveau nevoie de cate ceva. Asa facem de fiecare data. Normal, Adelina a trimis si un buchet de flori, prin curier, la cimitir, pentru ca, in acest an, nu am reusit sa fim acolo. Oricum, ca de obicei, am stat in familie, iar micutele au avut parte de un tort”, ne-a spus, anul trecut, cumnatul regretatei Denisa Manelista.
Cu toate acestea, ne-a spus cumnatul Denisei Manelista, anul trecut, pe 18 decembrie, chiar cand Denisa ar fi implinit 30 de ani, a avut o surpriza cat se poate de neplacuta cu privire la cei care sustineau, sus si tare, ca o iubesc pe regretata artista. ”Imi amintesc ca, pe cand era Denisa bolnava si noi eram disperati, apareau la televizor tot felul de cantarete, o vizitau la spital si apoi povesteau totul cand vedeau un microfon… Acum, ce sa vezi? Niciuna nu a dat un mesaj, un telefon, un share, ceva, care sa aminteasca ca Denisa Manelista, Denisa Raducu cum o chema de fapt pe ea, a murit… Si ca pe 13 decembrie ar fi implinit 30 de ani. Pe vremea aceea, cand Denisa abia se mai putea tine pe picioare, ziceau ca sunt purtatoarele ei de cuvant, acum… liniste totala. Nu vreau sa spun mai multe, dar… se stiu ele, ca sunt cunoscute, mi-au demonstrat ca au profitat doar de ce i s-a intamplat Denisei”, ne-a spus, cu obida, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva si pentru a o vindeca. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si tratamente complementare, naturiste, dar, din pacate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasa la ea, vegheata de sora, mama si cumnatul ei, la doar 27 de ani, dupa o lunga agonie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro