Ce suma exorbitanta trebuie sa plateasca Gheorghe Dinca pentru uciderea fetelor

Dosarul „Caracal” a fost trimis in judecata, in care Dinca este judecat pentru opt fapte penale.

Procurorii DIICOT au terminat de constituit dosarul in care criminalul Gheorghe Dinca este acuzat de rapirea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre.

Procurorii solicita ca Gheorghe Dinca sa plateasca cheltuielile anchetei, care se ridica la o suma aproape imposibila: 744.129,55 de lei

Si complicele „Monstrului din Caracal” trebuie sa achite o suma de bani, insa mult mai mica: 1.500 de lei.

„Conform prevederilor art. 274, alin. 1 si 2 din C. proc. pen. solicitam obligarea inculpatilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, in cuantum total de 745.629,55 lei”, afirma procurorii DIICOT in rechizitoriul privind cazul Caracal, potrivit antena1.ro.

loading...
„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor D.G. si R.S., pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre”, anunta DIICOT.

Informatii socante din rechizitoriu
Dupa ce dosarul a fost finalizat si trimis la Tribunalul Olt, noi detalii ies la iveala din rechizioriul pe care judecatorii l-au citit cu mare atentie.

Din cate se pare, Gheorghe Dinca avea mai multa grija de animalele sale, decat de victimele pe care le tinea sechestrate. „Monstrul din Caracal” isi transformase locuinta intr-o „casa a groazei”.

„Din materialul probator a rezultat ca inculpatul acorda o mai multa atentie si o mai mare libertate animalelor detinute in curte, asigurandu-le in lipsa sa de la domiciliu accesul la nevoi primare (apa, hrana, libertate de miscare, chiar si limitata la un tarc), ceea ce era cu mult mai mult decat ii asigurase victimei (tinuta dezbracata, in intuneric, legata cu mainile la spate si la picioare, la gura si la ochi…”, se arata in rechizitoriul intocmit de anchetatori.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro