Cine este Abi Talent, cantaretul care s-a certat acum cu Alex Velea.

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea.

Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este uul dintre cele mai influente personaje din tara noastra, asa ca, pozele publicate strang sute de mii de like-uri. De altfel, una dintre imaginile postate de el a depasit recordul de aprecieri pe Instagram in Romania. Aspirant la o viata de artist, desi are 18 ani si 8 clase, simte ca are ”creier de 14 facultati” si, cine stie daca in gluma sau in serios, sustine ca ar studia medicina. Oricum ar fi, familia lui este mandra de succesul sau si, din declaratiile lui, ei l-ar incuraja sa continue acest stil de muzica, desi este destul de vulgar.

„Eu sunt tigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultati. Ei zic de mine: uite ce canta, dar in timpul asta eu numar bani si ei mananca pateu. Sunt fenomen de cateva luni, de 6 luni. Am vazut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce sa-ii las pe astia sa faca gresit, cand pot sa fac eu, sa fie bine. Am zis „abi talent” pentru ca in Romania prinde „abi talent”, prinde talent, finete, de-astea, manele.

Si maneaua este trap, numai ca este turceasca. Sunt tigan, stiu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural daca le-ar scrie altcineva. Ma cred…in momentul asta, sunt cea mai mare vedeta. Eu am cea mai mare atentie in momentul asta, sunt cel mai natural, nu ma prefac. Mai am 3 frati, fratii meu s-au obisnuit ca sunt vedeta”, a declarat Abi, pentru ”Star Magazin”.

loading...
Ajuns nu tocmai la apogeu, dar in apropiere, a intrat si in scandal. Tanarul le-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca zilele trecute s-a intalnit cu Velea, in mall, iar cel din urma a venit la el pentru a-l atentiona cu privire la anumite declaratii pe care le-a facut despre el.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… In general, nu prea bag necunoscuti in seama, dar acum fac o exceptie. Draga Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai sa vorbim ceva. Eram eu prin mall si il vad pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Si auziti ce-mi zice, ca am crezut ca lesin. ‘Am auzit ca ai vorbit prost despre mine.

E prea multa lume aici, ca altfel iti dadeam un capac’. Pai ba, tu ai 40 de ani, eu am 19. In al doilea rand, porti sosete peste blugi. Ai grija de copiii tai, ca sunt frumosi si e pacat de ei sa ajunga sa aiba o mentalitate ca a ta”, a scris Abi pe Instagram.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro