Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, din nou impreuna

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au fost protagonistii unui scandal monstruos anul trecut, cand ea a anuntat pe Facebook ca divorteaza in urma casniciei de cosmar pe care o are. Si-au aruncat vorbe dure, jigniri si amenintari, dar iata ca noul an incepe cu zambetul pe buze pentru amandoi. Claudia Patrascanu si Gabi Badalau se afla acum la munte, impreuna cu cei doi baieti ai lor si par mai fericiti ca niciodata.

Claudia Patrascanu a postat pe contul sau de Instagram o serie de filmulete in care apare pe partie, impreuna cu baietii ei si ai lui Gabi Badalau si, surpriza, alaturi de ei se joaca in zapada si barbatul de care voia sa divorteze.

Cei doi nu au anuntat in mod oficial ca se impaca, dar analizand imaginile in care apar impreuna si zambetele largi de pe chipurile amandurora, pare ca au decis sa dea inca o sansa casniciei lor.

„Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea (copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu «sotul»……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Patrascanu pe Facebook, pe 12 august.

loading...
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au facut o nunta fastuoasa in 2016, odata cu botezul primului copil, dupa ce cu un an inainte se cununasera civil chiar de Ziua Indragostitilor. Cei doi mai au inca un baietel, care a venit pe lume in 2017.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro