Cristina Topescu, fortata sa se mute.

Cristina Topescu a iubit animalele mai mult decat orice. Era o salvatoare infocata si facea tot ce ii statea in putinta sa salveze patrupele care aveau nevoie de ajutor.

Insa putini stiu ca a fost nevoita sa isi schimbe locuinta din cauza animelelor. Cristina Topescu a fost nevoita sa se mute in Tunari, acolo unde a si murit. Jurnalista a fost presata de vecini sa renunte la caini, insa a preferat sa paraseasca vechea locuinta decat sa paraseasca animalele de care avea grija.

Situatia era atat de deranjanta pentru vecini incat acestia s-au bucurat ca jurnalista a ales sa se mute din Balotesti. Cristina Topescu a avut grija pana la ultima suflare de cainii sai pe care i-a iubit enorm.

„Cristina Topescu si-a luat cele 100 de jucarii si s-a mutat din Balotesti, unde nimeni nu o mai voia. Saptamanalul Atitudinea a scris despre marinimia prezentatoarei tv si pasiunea ei nebuna pentru animalele de strada pe care le-a adunat si le-a cazat in propria locuinta. Cei peste 100 de catei ofereau un spectacol gratuit vecinilor vedetei, care nu-i lasa pe acestia sa se odihneasca si care erau nevoiti sa inspire aer imbibat cu miresme de fecale si urina. Topescu si-a luat angajamentul in fata politistilor din Ilfov ca va parasi locuinta cu tot cu patrupezi, inca din luna martie, insa abia zilele trecute aceasta a luat atitudine.

loading...
De cateva zile, nu mai latra nimeni in zona, ies cu familia in curte si parca nu imi vine sa cred ca, in sfarsit, simtim beneficiile vietii la curte, desi ne-am mutat de mai bine de un an in Balotesti. Aceasta actiune ar trebui apreciata la adevarata ei valoare de toti oamenii rezonabili, care ar trebui sa lase deoparte ambitiile politice atunci cand este vorba de comunitatea in care traieste”, scria un fost vecin al Cristinei Topescu pe site-ul iulianurban.ro.

Cristina Topescu s-a nascut pe 4 iulie in Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui casatorie. Vedeta mai avea doi frati: Cristian si Sebastian. Cristina Topescu a fost atrasa de lumea televiziunii chiar din copilarie, calcandu-i pe urme tatalui ei. In perioada 1970 si 1979, ea a aparut in mai multe emisiuni pentru copii. Cand tatal ei a cazut in dizgratia regimului comunist, Cristina a fost exclusa de pe ”sticla”.

Cristina Topescu a fost absolventa a Facultatii de Limbi Straine din Bucuresti, sectia Engleza – Italiana. Inainte de 1989, in perioada cand nu a avut serviciu, a trait din meditatii, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

In 1991, ea a revenit in televiziune, dupa ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedeta Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune in aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sanatatii.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro