Cristina Topescu, strigat de ajutor inainte sa moara

O inregistrare cu vocea Cristinei Topescu ianine sa moara a fost facuta publica. Oamenii s-au ingrozit. Era disperata.

“Marius (n.n. – presedintele Kola Kariola), iarta-ma ca te bat la cap, dar nu mai stiu ce sa fac! Ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea. Nici nu vreau sa chem, n-am cum, ca cu atatia catei (n.n. – la ea acasa), cine dracu intra aici?! Sper sa-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de caini) ma omoara cu zile. Deci asta e un nenorocit pur si simplu. Iti dai seama ca a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Directia Sanitar Veterinara), daca e adevarat. Si nu-mi da nici macar un mesaj. Nu stiu ce se intampla cu Fetita (n.n. – unul dintre cainii ei) si mie imi e acum rau, dar cand imi revin, il ia mama dracului. Daca asta iti imagineaza ca eu sunt genul care doar plang si ma resemnez, se insala. Crede-ma!
loading...
Dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, spune Cristina in inregistrarea facuta publica de Romania TV, care sustine ca acel mesaj audio a fost inregistrat cu doar cateva ore inainte de moartea Cristinei Topescu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro