CUM A REACTIONAT MIHAI BENDEAC, DUPA CE A VAZUT UN ANGAJAT GLOVO, LIVRAND MANCARE FARA AMBELE MAINI

Atunci cand crezi ca le-ai vazut pe toate in viata si nimic nu te mai poate impresiona, exista povesti care te fac sa lacrimezi. Un angajat Glovo, fara maini, munceste cat este ziua de lunga pentru a-si castiga traiul si pentru a avea un viitor mai bun.

Un angajat Glovo fara maini a reusit sa impresioneze o tara intreaga. Dupa ce acesta a fost fotografiat in timpul serviciului, livrand mancare si muncind din greu, chiar daca nu are maini, povestea lui s-a viralizat rapid pe mai multe grupuri.

In mod inevitabil, informatia a ajuns la urechile lui Mihai Bendeac, despre care stim cu totii ca este un om extrem de sufletist si bun, care nu a rams niciodata indiferent la astfel de cazuri sensibile. Pe contul lui de Facebook, vedeta de la Antena 1 a postat fotografiile cu angajatul Glovo, dar si un mesaj emotionant prin intermediul caruia le-a spus fanilor sai sa distribuie povestea, astfel incat sa ajunga la sursa.

Mai mult, Mihai Bendeac a indemnat pe toata lumea sa-l felicite pe baiat pentru munca pe care o depune si pentru ambitia pe care o are. „Ajutoare sociale ziceti ? Ia uitati-va aici.

loading...
Vreau sa distribuim asta pana ajunge la baiatul din imagine. Vreau sa-l felicitam cu totii si eventual sa ne anunte cand si cum munceste, ca sa comandam si noi. Mi-ar placea o discutie cu el!” a scris Mihai Bendeac, pe contul sau de Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro