Cum se simte Irina Rimes dupa ce a fost operata de urgenta, de Revelion

Irina Rimes a ar fi trebuit sa sustina un concert la Iasi, aseara, dar, din pacate, o problema grava de sanatate a impins-o pe mana medicilor.

Irina Rimes a transmis ieri dimineata un mesaj in care le spunea fanilor ca din cauza unei hemoragii interne nu mai poate ajunge la concert. Artista a intrat in operatie de urgenta, iar o sursa apropiata artistei a declarat pentru protv.ro ca totul a decurs cum trebuia si starea de sanatate a Irinei Rimes este un buna. Medicii o vor externa din spital in functie de cat de repede se va reface dupa operatie.

Irina Rimes va incepe noul an cu stangul, dupa ce a a fost internata de urgenta la spital din cauza unor probleme grave de sanatate.
loading...
„Buna dimineata, dragii mei, bine mai putin buna pentru mine. Eu care m-am tezit la spital internata
Fac acest video ca sa spun ca imi pare nespus de rau ca programul din seara asta de la Iasi se anuleaza. Am fost internata aseara in spital, cu o problema grava de sanatate, medicii nu ma lasa sa plec acasa pentru acasa pentru ca am hemoragie interna. In doua sau trei ore intru in operatie, sa-mi tineti pumnii si vreau inca o data sa spun ca imi pare extrem de rau ca nu sunt in noaptea de Revelion acolo.”, este mesajul transmis de Irina Rimes.

sursa: wwbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro