Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?!

Jador, raspuns incredibil la atacul lui Dani Mocanu! N-ai sa crezi ce a putut sa spuna cantaretul!

Intr-un interviu Dani Mocanu a recunoscut ca se gandeste la modul cel mai serios, pentru prima oara in viata lui, sa se implice intr-un proiect TV.

Normal, cum este un barbat care isi doreste sa se implice intr-o relatie, Dani Mocanu considera ”Puterea Dragostei” show-ul ideal pentru a-si indeplini visul.

”Daca tot am spus ca sunt in cautarea unei relatii, cred ca as merge la ”Puterea Dragostei”! Sincer, am urmarit putin emisiunea si sunt cateva fete dragute! Chiar daca imi place cineva, nu am cum sa spun acum…”, a spus Dani Mocanu.

loading...
Mai mult decat atat, cum in casa ”Puterea Dragostei” ar avea un rival in ceea ce priveste muzica, pe Jador, un cantaret in plina ascensiune, Dani Mocanu a explicat ca mai putin experimentatul solist nu reprezinta, sub nicio forma, un pericol pentru el.

”Nu, nici nu vreau sa deschid subiectul despre altii. Cu mine nu exista concurenta cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus, increzator in sansele sale.

Ei bine, contactat telefonic si intrebat ce parere are despre spusele colegului sau de breasla, Jador a parut incantat de hotararea lui Dani Mocanu de a-si incerca norocul in amor la „Puterea Dragostei”.

„Nu exagerez cand spun ca imi iubesc sustinatorii si fanii care asculta muzica mea. Ma „hranesc” cu mesajele lor si apreciez toate sfaturile, glumele, dar si criticile constructive. De ziua mea, mi-au facut o super surpriza si am fost extraordinar de fericit. Acum, cand ma gandesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu as fi crezut niciodata ca oamenii vor ajunge sa ma iubeasca atat de mult. Vreau sa le reamintesc ca ei imi dau incredere, multa putere si inspiratie, si impreuna o sa ajungem din ce in ce mai sus”, a spus Jador.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro