Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, isi ataca propriul tata

Daniela Dinca a rabufnit. Fiica lui Gheorghe Dinca a decis sa raspunda mai multor intrebari legate de relatia pe care a avut-o cu tatal ei pana la izbucnirea cazului de la Caracal.

Daniela Dinca a vorbit insa si despre modul in care i-a fost afectata familia odata cu faptele tatalui sau, care au ingrozit o tara intreaga.

Mai sunt doar cateva zile pana cand dosarul Caracal va fi trimis in judecata. Chiar inainte ca dosarul sa ajunga in mainile magistratilor din Olt, acolo unde se va judeca soarta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect face noi marturisiri care i-a uimit chiar si pe anchetatori. Cel supranumit „monstrul din Caracal” spune ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara rapita in luna aprilie.

Luiza ar fi plecat dupa trei zile din casa lui Dinca impreuna cu alte trei persoane carora le-a dezvaluit chiar si identitatea.

loading...
Mai mult decat atat, Gheorghe Dinca spune ca sacul de oase gasit de autoritati a fost pregatit din timp de el in ideea in care voia sa prezinte probe care sa ateste ca fata este moarta, in conditiile in care era prins de politisti.

Dupa toate aceste episoade, Daniela Dinca, a decis sa spuna care este relatia cu tatal sau. Fiica „monstrului din Caracal” a fost crescuta de bunici si vorbea destul de rar cu tatal sau.

„Eu am vorbit ultima data cu tatal meu in februarie anul trecut cand a murit bunica mea, cea care m-a crescut.”, a spus Daniela Dinca, potrivit RTV.

Totodata, Daniela Dinca asteapta si concluziile finale ale anchetei care tine cu sufletul la gura o tara intreaga.

loading...
„Cand se termina, vedem. Daca e adevarat ce se spune, tatal meu nu a distrus doar familiile fetelor, ci a distrus chiar si familia lui. Si-a distrus proprii nepoti. E o alta drama pe care o traim, nu ca cea pe care o traiesc familiile victimelor”, a mai spus Daniela Dinca.

Tanara a tinut sa precizeze si faptul ca tot ce s-a spus despre ea din momentul in care a izbucnit cazul Caracal nu este adevarat.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro