DE CE NU SI-A SUNAT FIICA MAMA CRISTINEI TOPESCU DE REVELION

Mama Cristinei Topescu are 78 de ani si s-a mutat la Bucuresti pentru a fi mai aproape de fiica ei. Totusi, multi s-au intrebat de ce nu a sunat-o pe aceasta, iar Rodica, indurerata, a spus ca stia de problemele Cristinei si ca aceasta se izolase in preajma sarbatorilor.

Medicul Monica Pop a povestit, in timpul unei emisiuni de la Antena 3 – ”Sinteza Zilei” -, ca nu a cunoscut-o pe mama Cristinei Topescu decat ca pacienta. Aceasta a aflat din mass-media de moartea fiicei sale, iar durerea este incomensurabila.

”Mama Cristinei locuia in Bucuresti de ceva vreme. Eu nu am stiut. O cunosteam pe mama Cristinei doar ca pacienta. Era aici si a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicaieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a intors din Germania pentru Cristina. A vazut ca ea nu era tocmai bine si a venit in Bucuresti. A plecat din Romania ca sa-i fie bine Cristinei si s-a intors in Romania tot pentru Cristina”, a dezvaluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Moartea unei cateluse a afectat-o foarte tare pe Cristina Topescu, iar acesta a fost si motivul pentru care si-a pus, spune medicul Monica Pop, ”un scut impotriva oamenilor”. Chiar si mama ei sti8a despre aceasta suparare a fiicei sale, si tocmai de aceea nu a sunat-o in noaptea de Anul Nou.

loading...
”Cristina se izolase. Ea avea un scut impotriva oamenilor, pe care-l punea din cand in cand, depinde de ce se-ntampla in viata ei. In preajma Sarbatorilor, am stiut ca avea un catel foarte grav bolnav. Si asta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am intrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gandit faptul ca nu va raspunde in noaptea de Anul Nou? Mi-a zis ca nici macar n-a sunat-o, pentru ca stia ca este intr-un moment de genul acesta si ca a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea catelusei. Stia ca se va pune din nou in postura de izolare si ca, atunci cand se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Asta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a mai spus medicul la acelasi post de televiziune.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro